a mai itthoni menü egyébként fokhagymás bébispenóttal töltött gnocchi , házi készítés:) tejföl helyett meglocsolva sós görög joghurttal az krémesebb és finomabb, tejfölt már sosem használok
na macsek, ma újabb 10 forintot esett a cig ---- klassz kis papír kiálltam 317-316-ról, 318-on kaptam vettem még set-et, wallist ha így megy tovább lefelé a cig, nem tudok mást venni észrevettem, hogy 305-ön áll egy nagyobb vevő, beálltam elé 306-ra venni mondjuk 315-től még nem vettem ki a vételeimet közeleg az igazság levese:) tacccs:)
Tisztelt Éva és tisztelt leves tagok, A mai napon en is adtam-vettem pár száz és egybol adtam 1600 db t Ott1 ezáltal beléptem a penny klubba de aki kicsit nem becsüli 🙂 nyerom 6354 Ft Ebéd tippmix sorsjegy megvan
igen az ötleted, hogy ne vegyem tovább a cig-et ilyen vehemenciával, lehet, megfogadom, mert most 312-ig a berögzített vételeim másfél milliót foglalnak
enefi-ben azt gondolom, hogy a 385-ön álló nagy vevő jó szándékú, támaszt a napközben beugró 390-es 5K darab vevőről azt gondoltam, ha megkapja, lezárja a 400-at az 5K-jával de ez csak feltételezés
leves