Nem olyan Ő. 18éves kora óta együtt vagyunk 30éve, akkor nehogy most kezdje el a gyerekekkel otthon :) Ma reggeli kép innen: https://kepkuldes.com/image/KCPhYQ
Ma bemondtak 11utan, hogy pestiek mehetnek balatonra, azonnal csomagoltam, mar lent is vok. Csaladnak mondtam sorry. Erdekes, ok jobban elvannak itthon, annyi minden van itt kertes hazban pesten is. Azt mondja nejem minek megyek? Minek, minek.. itt is korbe kell nezni teli bezartsag utan.. meg bringara pattanok, megyek bringazni, naplementezni, napozni a teraszon, kaja, pia.. pihi :) Kozben egy kis tozsde hetkoznap :)
Hiphopon kivul nem sok mindent hallgatok meg, magyarokat egyaltalan, a csajozos discos bulis korszakombol ami discoban ment, azokat még. Most meg mai zeneben house, deephouse, trance, dance.
és még neked köszönhetem a mai sovány keresetem is, mert amikor szóltál, ránéztem az enefire, hmmm, mondom próba szerencse, de csak kevés pénzzel, mert most nem ragadhatok---- de ha ez nincs, ma nulla lett volna :) 2020.05.07 15:05:09ENEFI Vétel 350 db 349 Ft áron teljesült (szerződésszám: 6320309, 2020.05.07 16:56:11ENEFI Eladás 130 db 362 Ft áron teljesült (szerződésszám: 6321327, 2020.05.07 16:56:14ENEFI Eladás 220 db 362 Ft áron teljesült (szerződésszám: 6321327, ENEFI összsen 4 107 HUF
mamád receptje szerinti leves nagyon finom lett, babér, krumpli, hagyma, fokhagyma, kolbász, tejföl, a merőkanállal betett tojás a végén, nagyon finom lett, annyit újítottam, hogy tettem bele karfiolt is és sárgarépát, és ragusűrűségűre főztem keményítővel mindkét zöldséghez finom a babéros íz:)
Hát, most +20%-ban van. Én kidobnám a helyedben azt a pár száz darabot: holnap is menni fog 20%-ot. Esélyes, hogy vissza tudod venni lejjebb, akár napon belül. Parasztshorttal is fogsz pár forintot...👌
Ez a Mick Jagger ilyen szintetizator zenet csinal? Hat en feka zenet hallgatok, nem is emlekeztem milyen zenet csinal. Hu ez nekem nem jon be, de ettol lehet nagy zene, mki mas zenen no fel. En a Break, Rap korszakban kamaszodtam, az maradt meg, a hiphop stilus. Mellette soul, funk. Na de mi masban a 8kerben? :) Ghetto feeling
Nem tudom miert, eleve nem erdekelnek a kicsik. Futurban latok teret fel rovid tavon, lefele meg nemigen megy. Hir jott, lezarjak lassan a coint, arrol is hir jon, aztan 85ot atutve mehet ellenallas fole. Meglatjuk.
leves