Elnézést, de szerintem nagyon zavaró, hogy egy tapasztalt tréder (spqr69) nickjéhez megtévesztésig hasonló nick névvel beregisztrál sokadik néven (Pl X9Z5, stb) és elárasztja hülyeségekkel a topikokat.
vettem 4ig-t, set-et, deltát de csak mérsékelten, mert közeleg az adóvágás:) gondolkodtam, hogy kérek részletfizetést, de rájöttem, nem teszek tönkre hónapokat ezzel, kinyögöm egyszerre:)
Más kérdés, ha olyan egzisztencia vagy, aki a többiek lehúzásával foglalkozik: zsebes, betörő, strici, pökhendi hivatalnok, pénzéhes felelőtlen orvos, parkolóőr, adóellenőr, behajtó, végrehajtó vagy szolgáltató aki jogászkodik (azaz a semmiért fizetésre kötelezzen lehetőleg évtizedeken át), felelősség nélküli bíró. . Ezek mind-mind jó szakmák/pozíciók, kiválóan lehet élni, gyarapodni, érdeket érvényesíteni. Én úgy látom a nép 90%-a tapsol, hogy így van és kioktatja a többit akinek mindez nem tecc.
Valójában az ingatlan egy szint alatt értéktelen, a tulaj zsarolására jó, mert kiválóan lehet nyomást gyakorolni a tulajra és az ingatlan elvesztésével/értékcsökkenésével/leamortizálásával fenyegetni. Ebből fel lehet fejlődni, ha az ember az ingatlan(jai)nak él. Én ezt meguntam. Talán egy fejlettebb, igazságosabb országban - mondjuk Közép-Afrikában - jobban működhet a dolog. . Itt felesleges minden, ebbe az országba nem szabad energiát, időt, pénzt beletenni, halott ügy. (Még a részvényezés úgy-ahogy, de ott is érdemes észben tartani, hogy addig nem pakolja be a brókercég tulaja egy furgonba a pénzed amíg érdeke fűződik ahhoz, hogy fenntartsa a tevékenységét.)
mindenki másképp csinálja.... melyik dal is ez? a lakásom ára a tabu egyébként, azon felüli rész, amit keresek, abból élünk de nem szeretném havonta leírni
Lehetett volna TBSZen adomentesen is ugye.. en ugy nyomom. Mondjuk Te a lakasod arat forgatod, ha jol ertem. Az ingatlanom arat en sosem tennem tozsdere
leves