Pontosan igy gondolom en is! Koszonom a.megerositest! Tenyleg erdekes erzes,tobb evi keresetem fustolt el a semmibe,de konnyen lehet h hamarabb visszajon majd mint ha ezt a vihart probalnam meg tulelni egy papirbol hajtogatott hajoval a duhongo oceanon. Erdekes egy erzes,elso pillanatban frusztralt,most meg egy remennyel teli euforia is erzodik egyben,kozben pedig orulok h vegre nyugodtan fogok tudni aludni. (Orulet,h kozben az.osszes shortom teljesult,ugy h meg idegeskednem sem kellett kozben )
túlkombináltam eladtam 700 darabot 379.5-ön, és a 300 darabbal 395 -re álltam, micsoda vágyálom:) 2020.03.11 15:05:054IG Eladás 700 db 379.5 Ft áron teljesült (szerződésszám: 6037719 martin, majd este írok neked, de addig is teljesen átérzem, amit érzel
Most USA-ban is nagy esésre lehet még számítani, bár előre nem lehet tudni. A komoly papírok is ugyanígy tudnak esni, a Boeing pl. feleződött, a valaha világelső GE pedig már töredékére esett - mindez bull piacon. Legyél óvatos, és a portfóliód leendő menedzselését gondold át nagyon alaposan.
Jól tetted, a szervezet, meg az elme bejelez, hogy meddig bírja. Seneca a barátjának írt leveleit mindig így fejezte be: Élj egészségben! Mert ez a legfontosabb, a testi és lelki egészség. Majd eltelik egy idő, aztán, ha gondolsz egyet, amikor lemegy a para, visszaveszed 1/2 áron, és egy hónap múlva nemcsak a veszteséget hozod vissza, de még nyerőd is lesz rajta. De addig sem “mész rá”!
Koszi szepen. Vetettem a szabalyom ellen,ez volt a fo bunom,megfogadtam h tilos tokeattetelezni. Mikor vettem az elso longot? A panik kezdetekor hetfon. Amugy most kis sebnyalogataskent.shortoltam parat,mind.be.is jott,egy kis lelki gyogyirkent mukodott. De magyar.papirt.tenyleg.tilos.most.venni egy.darabig,keresgelek majd amcsi komoly papir.forumot,abba talan meg van ertelme.befektetni,raadasul nagyon jo hozamszintek alakulnak a marhahiszti miatt. Annak legalabb orulok h megszabadultam a teljesen remenytelen kispapirok lelke terhe alol. Ami viszont ma itt tortent,az az en tureshataromat es lelkivilagomat sokszorosan meghaladta.
100 millióval kezdtem nemrég mára 90 maradt. Ami itt megy csak pénzégetést szolgálja és a BET meg a brókerek asszisztálnak hozzá. Nyilván mert ebből vaskos hasznot húznak.
Nagyon sajnálom, hogy ez történt veled. A tőzsdézésnek ez a formája (kis papírokban ki-be ugrálás) a sokféle tőzsdei tevékenységnek csak egy kis része, és általában nem kifizetődő. Keveseknek jól megy, sokak viszont inkább veszítenek vele. Kifejezetten kártékonynak tartom, amikor a fórumot arra használják, hogy minél több embert vonjanak bele ebbe. Ha valaha visszatérsz a tőzsdére, remélem, hogy egy magadhoz való és kifizetődőbb módszer választasz.
Nem bant meg. Ez kb mint egy stop,most.ugy mukodott nalam. Figyelembe veve,h bar atmeneti divathisztinek vettem az.eddigi esemenyeket,de.sajnos a.panikkeltes elerte a celjat. Most mar a kormanyok is egymsra.licitalnak az elvarasok miatt. Es cseszhetem ha 3 honap mulva elindul a tozsde felfele,ha akkor harmadarak lesznek a mostanihoz.kepest-:)
Nem megbántva, de pont azt csináltad amit nem szabad.... Nagy esésben eladni. Hidd el gyors lesz a visszakorrekció, emelkedés. Én is adtam már el sokszor nagyobb esésben mert azt hittem itt a világvége, de általában az álljon sikerült eladni és sokat buktam. Ott eladni nem szabad, várni max 1-2 hónapot és szinte ugyanott leszünk mint a pánik előtt
leves