Nos,hosszu ido ota azt hittem vegre a mai nap lesz egy ertelmezheto hasznot hozo nap. Helyette megmondani sem tudom hany milliot buktam,viszont ez a gyomorgorcs nem hianyzik nekem tobbet. Minden letezo papiromat eladtam,ugy h ket hete mar a teljes tokemre vetitve 50%bukoban voltam,mara az is lefelezodott. Az elmult 20 evben haromszor jatszottam el azt,h mindig epp az eso szarban van a legtobb reszvenyem,full hulyek mindenfele tapasztalattal 100 milliomosok lesznek mert veletlen rabokesszeruen vettek ML v mas tetu papirokat a felivelesben,en meg ezeket partvonalrol csak szemlelem. Ketszer fullra lenullazott, a tozsde,most meg epp h megmentettem annyit h el tudjak utazni barhova a vilagban es.uj eletet.kezdjek. Azt mondtam regebben,h ilyen konnyen nem adom fel,de.ma.ra.kellett dobbennem,h nem vagyok Noe,nincs lehetosegem az egesz eletemben osszegyujtott penzt ujra es ujra es ujra kockaztatni-es el is vesziteni mindet a magyar tozsden. En magam sosem fogom tudni megvaltoztatni ezt az itthoni tragyadombot,aminek legfobb jellemzoje h rank mindig es allandoan csak a szar omlik. Befejeztem ugy erzem A maradoknak sok sikert,en most mar aludni szeretnek ejszaka es.nem forgolodni. Sziasztok!
Na, jó. Ki gondolt napon belül a -20%-ra?! Elemi brutalitással szakadt le a pánik, ami önmagát táplálja a tőzsdén a kényszer zárásokkal, és a stopokkal!
Bazz...13 embert korhazban kezelnek,es emiatt csodbe megy egy orszag? Legkozelebb akkor ha visszamondok egy ebedet a barati tarsasaggal,usa hitelatutemezest fog kerni?
Kicsit elkapkodtam az est visszavetelt,de ki a franc gondolta volna h aljnal es pluszos buxnal megint raallnak es szarra utik az osszes kispapirt? Meg kellene mar tanulnom h macipiac van es kesz. Olyan h termesztes emelkedes felejtos egy rgeszen hosszu idore. Minden emelkedes csak lehetoseg a short nyitasra. Pont
leves