lol,okay! Holnap meg talan igen,de vegulis a fo lenyeg h plusz legyen,az h mennyi osszegszeruen az mar csak hab a tortan. Sajnos nap vegere semmit sem fogok megtartani,orulet ez az idoszak,meg egy sima ejszakat is epp eleg kibekkelni,nem h egy hetveget,annyi minden tortenhet pro es kontra. Mondjuk sosem gondoltam volna h egyszer meg hasznat fogom venni a valsag gyomorgorcsos napjainak,ugy itt van elottem minden perce,tortenete,ok okozati osszefuggesei is tortenesei,mint ha egy perce tortent volna. Most viszont eleg sok parhuzamot le tudok vonni a ket esemeny kozott,talan nem veletlenul szolalt meg tegnap teljesen onkentelenul a veszcsengo a fejemben,de olyan erosenh szinte meg a fenycsovat is lattam,amint a fejem korul forog korbe korbe.
Ha nem értjük meg a folyamatokat, akkor kérdezni sem tudunk. Ha kérdezni sem tudunk, akkor válaszolni sem. Ha válaszolni sem tudunk, akkor cselekedni sem.
azok kedvéért írtam, akik még esetleg nem olvasták :) meg hogy ne ragadjon le senki annál, hogy csak azzal számol, hogy a vírus miatti gazdasági visszaesés miatt van ez a zuhé.
😳 Nálam három étel van tiltó listán: kettes számú versenyző a “paradicsomos káposzta” elnevezésű förmedvény, hármas számú a sóska főzelék. Megjegyzem neked köszönhetően Zsilla lettem egy rajongómnál... :D Még jó, hogy nincs falusi boltom, ahová kirakaton keresztül hajthat be a haverja...👏👏👏
az aranynak ilyen helyzetben már az egekben kellene lennie. de az is esik. és miért? mert abból is veszik ki a pénzt, finanszírozni a veszteséges pozikat.
A set-et meg se emlitsd nekem,ugy utalom mint a ketnapos tokfozeleket. Annyi bosszusagot okozott mar nekem,es szinte soha semmi oromot,hogy nem tagadom,nem keves elegtetellel nezem a vesszofutasat.
ez a zuhanás már bőven nem a vírus para. egyszerűen elkezdték likvidálni/kényszerlikvidálni a nulla kamatra felvett bef hiteles pozikat (amcsikról, EU-ról beszélek). dominó hatás.
nem tudom, számít-e, de ma a 4ig-t nagyon betámasztották, pedig pocsékul nyitott lehet, pánikmegelőzés céllal, mert reggel 300 is volt másik kispapír-észrevételem, a wallis mintha nem akarna már 70 alá nagyon menni a harmadik a set, a titkos szerelmem, az ma nagyot zuhant, de veszem ja, és meglett egy abszolút ATL is, a cig
De szerintetek mit áraz most be a piac? Hogy egész évben nem dolgozik már senki? Hogy senki nem vásárol már semmit idén? Egy év 12 hónapól áll. Az első 3 hónap fogyasztásában nem látszik a vírus. Marad 9 idénre. Értem én, hogy az utazás, vendéglátás szektor bukik, de egy J&J vagy egy Tesco akit kifosztanak?
leves