USA tesztek alapján már kint sokan egy mutálódott variánst kaptak el. Jó esély lehet arra, hogy kedvező irányba mutálódik tovább. Addig viszont még lesz legalább 2-3 stresszes hónapunk. Meg kell őrizni a higgadtságot mind az életben mind itt a tőzsdén is. Jó időzítéssel az idei profitot most lehet megalapozni.
A pánik egy természetes reakció, kb olyan, mint amikor reflexből rántod el a kormányt, mert tudatosan már nincs időd dönteni. A “pánik-eladás” még mindig jobb, mint a döntésképtelenség. Ilyen formájában hasznos is lehet. És beszélni is kell róla, mert jobb félni, mint megijedni!
akkor még egyszer: "az orosz válság anno csak pár hónapig tartott a 2008-as sokáig, mert bankokat érintett ez
most egészségügyi az összes vonzatával, ami rohadt kártékony, már most
is látszik , alapvető félelmekre játszanak rá , és csak erősítenek,
mondván, a karantén a fékezésre kell csak ezt NEM MONDTÁK MEG A VÍRUSNAK mármint hogy a karantén használ de azt elfelejtették hangsúlyozni, hogy az az influenzánál alig veszélyesebb az emberek 99%-ra nézve "jajj, hapci, add a pénzed"
Ez +++ Így gondolom én is, kellett valami, domino effektus, de erted kisesztek a menok azzal,hogy mikor amerika szaguldott bux toporgott okt vége-febr kozepe!! Plus a limit eltörlés az is lefele karos, de felfele semmi nem lesz orulni fogok ha max 10 % Ezzel a ketto dologgal ujra elertek,h ha valaki azt hallja h magyar tozsde köp egy nagyott es a penzet elrejti a kemenybe inkabb!
a pakliban az is benne van, hogy mutálódik, szelidül a vírus, aztán az is benne van, hogy az emberek nem akarnak így élni , idegroncsként otthon munka nélkül és a gyerekek iskolanélkülisége, szóval ha kínában szelidül már, akkor itt miért kell őrületrohamot kelteni?
2-3 eve egyszer sem vt.tokeattetem,ezt megfogadtam magamnak. Mult het szerdan vettem eloszor 113-as estmedia kitoresi pontnal,megtorve a fogadalmamat. Hat lathato volt ma,h mennyire tort ki. Plusz forditva ultem egy bux longom,amire ma bezakozott 3000 pontot,ami ugye normal esetben kb lehetetlen. Na mindegy,nem szeretnem teleszemetelni a topicot a maganugyemmel. Ez van,ez ugyis csak a vegkifejlet,pont az i-n.
Az a nagy kérdés, hogy minek hol lesz az alja. Egy biztos, amint megindul a halálgyár (elkezdődnek nálunk is a koronás elhalálozások), akkor még jön egy brutális pánikroham. Onnan már talán nem esünk sokkal lejjebb.
Ez igy van. Bar ugy gondolom,ha betartom az alapszavalyt,nagyon nem lehet mellefogni. Nyarra joval magasabban kell lenniuk a tozsdeknek,na.persze sokat szamit az osszes mediagenyo klikk es reklamvadasza a vilagvege hirekkel. Sajnos a media nagyon komoly hatalom valoban. Szoval torvenyek: 1 es legfontosabb:No tokeattet! 2. No magyar kispapirok,toltelekek,ultraspeki szarmocsingok,tokmindegy mennyibe kerul. 3.csak komoly,fundas papirok,valodi jovokeppel,ha lehet amcsi v nemet. 4. ue,csak esetleg a.par magyar blue-bol kecsegteto aron.
da ha jól olvastam valami tőkeáttétes poziba másztál bele, azért erodálódott a pénzed ilyen gyorsan. hát az tényleg hiba volt. mert alap esetben, ami pénzed van a tőzsdén, az elvileg nem a konyhapénz, tehát ahogy tanítják, egy évet min. ki kell tudni ülni vészesetben.
nagyon úgy fest a dolog, hogy jól döntöttél, és lesz alkalmad alacsonyabban visszaszállni. viszont majd meglátod, azt se lesz könnyű jól belőni, mert lehet innen már csak 10%-ot esünk, de lehet, hogy 20-at, de lehet, hogy 50-et... vissaszállsz mondjuk 15%-al lejjebb innen, és még ott is simán bukhatsz további 20-at.... nehéz kenyér ez :)
az orosz válság anno csak pár hónapig tartott a 2008-as sokáig, mert bankokat érintett ez most egészségügyi az összes vonzatával, ami rohadt kártékony, már most is látszik , alapvető félelmekre játszanak rá , és csak erősítenek, mondván, a karantén a fékezésre kell csak ezt NEM MONDTÁK MEG A VÍRUSNAK mármint hogy a karantén használ de azt elfelejtették hangsúlyozni, hogy az az influenzánál alig veszélyesebb az emberek 99%-ra nézve "jajj, hapci, add a pénzed"
leves