Zsiday 2016 óta várja az összeomlást, huncut garast se keresett a citadella alap befektetőinek. kiváncsi vagyok behozza-e most az esésen az elmúlt 3 év elszalasztott hozamát. Ha igen, tökös gyerek és mea culpa. Ha nem, akkor ő is csak egy nyugdíjas ingyenélő bróker majom.
de, az isteni, élettel teli kenyér szerintem te még olyat sosem ettél mellesleg jobb lenne, ha figyelmesebben olvasnál 5 perc alatt összerakható, 35-40 perc a sütési idő
de, az isteni, élettel teli kenyér szerintem te még olyat sosem ettél mellesleg jobb lenne, ha figyelmesebben olvasnál 5 perc alatt összerakható, 35-40 perc a sütési idő
ez az "ötperces kenyér " egyébként nagyon bejön nekem, rendszeresen sütöm, és bármilyen irányba el lehet vinni ----- fokhagymást vagy az oregáno-sat szeretem nagyon igaz, én kicsit "cifráztam " rajta, mert nemcsak liszt, hanem zabpehely is van benne fele-fele arányban
Jokat rohognek ezen a sok marhan,meg a kinszenvedo,vert izzado ujsagirokon,ahogy majd beszarnak az erolkodestol h minel nagyobb hisztit keltsenek a leheto legszelesebb korben-ha nem kerulne millioimba. Igy viszont csak annyi marad,h majd szetvet a duh a sok okor miatt,es nyelem a merget addig is,amig ket honap mulva a tavasz miatt egyebkent is elmulik az osszes influenza minden gyogyszer es vakcina nelkul is.
Nem lehet,hogy ezért üresek a polcok?😂 Mindenki nyugodtabban akar aludni, ki meg a napi dolgait akarja megvenni, annak nem jut. Ami vicces, hogy még le is fotózod, hogy a hozzád hasonlók miatt üresek a polcok.😂😂😂
tegnap este majdnem leestem a székről, úgy vihogtam, amikor barátnőm a telefonban közölte velem, vett 6 darab óriáskiflit, egyenként becsomagolta és betette a hűtőládába lefagyasztani mondtam neki, te süsü, inkább lisztet vegyél , vannak 5 perces kenyerek, tényleg annyi összerakni a masszát kelesztés nélkül, és már mehet is a sütőbe
Majd este küldök egy fotót, a kaposvári Tesco-ban készült délelőtt. Cukrot a szomszéd kisboltban kaptam csak. Én hétfő óta mindennap futok egy kört, vasárnap összeraktam a listát...🙃 Nem akarok boltba bemenni a következő egy hónapban, ha lehet... Így nyugodtabban alszom...
igazad van, én sem ehhez vagyok szokva, hogy szambázok az út szélén és nem lépek, viszont ma lementem egy csomó helyre vásárolni, mert legnagyobb döbbenetemre az egyik boltban nem kaptam meg mindent, ami kellett volna kérdeztem az eladót, most lesz a feltöltés? nem, mondja, mindent visznek a népek például szükségem lett volna egy dobozos paradicsompürére a töltött paprikához, és üres volt a konzerves polc szinte na mondom, ez már nem vicces és gyorsan betettem a kosaramba egy mexikói melegszendvicskonzervet is, mert biztos undorítóan egészségtelen, viszont imádom piritóson:)
leves