szóval ha nincs áram, nem működik a kávéfőző, a grill, az elektromos főzőlap, a villanysütő, a kenyérpirító, a számítógép, a mobiltelefon, a mosógép, a mosogatógép, a hajszárító, és a stb. egyedül az ezeréves elemes kisrádióm működött :) de nem volt romantikus:)
nagyon romantikus volt:) a tejszínes dubarry csirkemell helyett kolbászt, sonkát, sajtot, zöldpaprikát, paradicsomot vacsiztunk, ugyanis a főzés is villannyal megy nem volt valami jó érzés, hogy ráér-e ma a villanyszerelő, de rendes volt, jött délelőtt áram nélkül nem jó lakni mert sok fát kell hasogatni arról beszélgettünk, hogy áram nélkül nem lehet boldogulni, még a mobiltelefon is árammal töltődik
Délután vettem egy kevés Otpt 14415ért, 4ig még mindig ott bűzlik a zsákomban, app tartva, cash várja a lehetőségeket. Gyertyafényben állítólag vacsizni romantikus!!??
ami el tud romlani, az is el is romlik előbb utóbb tegnap délután elromlott az elektromos fali melegítő a fürdőszobában, le is csapta az áramot a házban, nagyon romantikus volt gyertyafényben fürdeni:) ahogy nézem, tragédia sehol sem történt a tőzsdén
Már 3. napja nem tudok belépni telefonról a smartbrókerbe! Hát így esélyem sincs lépni, ha helyzet van. Gép elé leülni kb 14 óra után tudok, úgyhogy gratulálok az otpnek!
Köszönöm Éva, még emelkedhet, igazából jan vége, február dobhat nagyobbat (mindig elmondom alapjában a teló nem daytrade paper):). Ami szeptembertől megy az mtelben az a történetében unikum (lefelé tudott ilyen lendülettel menni)
640nél eladtam az 598as Tkomot. Appot érdemes lehet bővíteni? Őszintén szólva alkalmasnak tűnik a helyzet, de nem akarok olyan 4igesen belenézni egy pofonosztásba....
szia apocca , boldog szülinapot ! az appeninn ma állt fejre, vettem 423, 417, és holnapra beállok 405, 402, 390-re is, sajnos nem tudok tkomban bővíteni vételt, de a tkomtélapó legalább nem becsapós:) gyönyörű futam volt ma /is/ a tkomban ! meglehet a 700 ugye?
itt egy mikulás: appeninn bácsi a neve új mikulás, segítő : ---gyerekek, kapaszkodjatok a szakállamba, nem esik le és az égig repítelek titeket, de legalábbis az appeninn hegység tetejére ...ho ho ho hóóóó !
a kicsi még nincs 9 éves a barátnőm unokája 11 éves és kijelentette, már nem hisz a mikulásban, csak a jézuskában praktikus hit, a jézuska nagyobb ajándékokat hoz nehéz úgy hinni a mikulásban, ha egy forgalmas belvárosban hármat is lát a gyerek egyszerre kicsiknek meg lehet magyarázni, hogy segítő télapók is vannak /nekünk alvállalkozók/ , el lehet hitetni, hogy milliószámra vannak szánok és rénszarvasok ezen az éjszakán , és amennyi csillag van az égen, annyi segítő télapó repíti az ajándékokat nagyon hamar felnőnek a gyerekek és nagyon hamar túl racionálisak lesznek elmeséltem a kicsinek egy régi emlékemet a télapóról : hófehér pizsamában ülünk az ágyon a hugommal , és hófehér kinti hóesés,és megjött az ablakba a sok narancs, banán és csokitélapók , cukrok, és azt a varázst csak egy gyerek tudja átélni, máig érzem azt az ujjongást jó lenne megőrizni a gyerekekben ezt de el fog múlni sajnos
Ez nálunk is téma! A fiam mindig kételkedik, hogy ennyi helyre hogy tud egy éjszaka alatt eljutni? Mondom biztos sok segítője van. Na de ennyi szán, meg rénszarvas? Egyre nehezebb.
leves