ma majdnem megsemmisült a kicsi mikulásba vetett hite a suliban jött a télapó , a gyerekek izgultak nagyon jött este a kicsi, hogy sutyorogjunk ---elmondok egy titkot: szerintem rákos a télapó ---honnan veszed? ---leesett a szakálla ---- mondja a kicsi majdnem felröhögtem ezen az ügyetlen télapón, de türtőztettem magam és azt mondtam szerintem vannak segítő télapók a főtélapó mellett, és álszakállt ragasztott , ami leesett . ebből nem tudtam jól kijönni, a kicsi gyanakszik , hogy valami nem kerek
nekem idén az appeninn lett a legjobb azon a bizonyos 260-as kitörési napon nem volt sok belőle 258-ról , de amikor megjelent a hír, aznap még rávettem 297-en és jól csináltam, mert aznap zárt 320-on, és másnap rohant tovább egész 400-ig ---harmadnapra aztán sokáig állt 370-380 közt, és akkor realizáltam először a 258-as és 297-es vételt 380-on, de aznap visszavettem a felét 374-en és pár nap múlva 365-ön is most másodszor realizáltam, de majdnem balul sült el kicsit vicces volt farkasfű beírása egy kérdésre, meddig tartsa valaki, és farkasfű a legfelső rést javasolta --- 1170--- :) összefoglalva: rettenetesen lemaradó papír, 700-ra értékelt, most 430-on áll nem ugrálok többet jövő hétig , amúgy is tőlem szokatlan, hogy csak kétszer "ugráltam" ja, és még mindig azt mondom, van valami, amit nem tudunk még
A 4ig talán már aljat fogott, meglátod jövő ilyenkor sokkal feljebb lesz, de persze én nem ezért vettem! Így kicsit jobb, hogy a felét átforgattam másba, aztán majd pár hónap múlva kiderül hol az igazság! Mindenesetre ma szépen zártak a papírjaim, az app miatt mindenképpen várok még egy kis pezsgést decemberben!
stayerke, láttam, megiramodott kicsit a 4ig-d :) ma csináltam egy kanyart az appeninnben, realizáltam reggel a 374-es és 365-ös vételeimet, és aztán alig tudtam visszakapkodni 430-on, először 424-re álltam visszavétellel inkább nem csinálok ilyet még egyszer
kérdeztem tőle, miért jó a sajt azt mondja, mert végtelenül sokféle van és az ízük is végtelen :) nagyon szereti a goudát, cheddart, ementálit, és mostanában a camembert és a brie sajtokat jó az ízlése sajtkisasszonynak:)
tényleg nagyon jó és egyszerű kaja, és lehet elkészített darált húst is beletölteni, a variációk végtelenek , besameles vagy pörköltös ízesítéssel szeretem az olyan recepteket, amitől lehet kreatívan tovább gondolkodni
a sült fokhagymakrém nagyon jól sikerült, a fokhagymagerezdeket pároltam kicsi olajon lassú tűzön, aztán a végén adtam egy kis sült kérget nekik, vigyázni kell nagyon, hogy ne égjenek meg, csak kis barna burok legyen rajtuk, aztán összetörtem mozsárban és eltettem egy üvegbe, ebből került a sajtos csodagombócokba a sajt és a snidling mellé ilyet már csináltam máskor is sült húsokhoz , ez a sült fokhagymakrém nagyon sok kajába illik
Egyszerű, de nagyszerű kaja! Évekig döglődött a Tkom, most meg mekkora sztár lett! A 4ig Q3ból azért látszott 1-2 szép adat is, a gond csak annyi, hogy ezek kb jövő őszre sejtetnek komoly árfolyamemelkedést! Addig az app feledteti ezt a baklövésemet!
a recept miatt felugrott egy szöveg, ami nem összetartozó a helyes: a telekom 650 meglehet nemsokára ----reményeim szerint a 700 forintra értékelt appeninn is küzd, remélem, holnap átviszi a 450-et
gondoltam, beírok valami hülyeséget :) a telekomra komoly ajánlás jött, már amennyire "azoktól" komolyan lehet venni, a 650 meglehet nemsokára ---- reményeim szerint a 700 forintra értékelt appeninn is küzd, remélem, holnap átviszi a 450-et ma nagyon gyors kaját találtam ki, csak nem volt már eltett medvehagyma, hanem snidlinget tettem bele és és sült fokhagymakrémet is a sajthoz nagyon finom lett, 2 tepsivel csináltam :) https://www.nosalty.hu/recept/medvehagymas-sajtgolyo
leves