Emlékszem, ne is emlegesd! Holnap nem tudok gép előtt ülni, a telós app kb 2 hete nem működik rendesen. Adni, venni lehet, csak 2 héttel ezelőtti árfolyamot mutat. Szóval valahol nézem a késleltetett árfolyamot, vagy itt a fórumon ha valaki beír reált, aztán az appban vakon megpróbálok lépni, ha szükséges. Csüt, péntek szabin vagyok, remélem az akciót akkorra tartogatják!
jaj, de boldog vagyok ! :) a nagyunokám hívott, karácsonyra néhány napra jön hozzánk, ő most szfehérváron lakik az apjánál, mert onnan könnyebb a pesti egyetemre járnia az appeninn már nem lelkesít annyira, még mindig megvannak a 411-417-es vételeim benne, de már adtam el felsőbb vételeket /423-430-ast/ néha olyan érzésem van, hogy le fogják zúgatni , mint az opust 430-ról emlékszel ugye, az opusra
Nincs baj! Appról mi a véleményed? Én vakon vagyok, remélem a holnapi kgy után nem koppanás lesz!? Meló után krumplilángost csináltam, családilag valami húsmentesre vágytunk.
szia stayerke ! :) ha nem mered leírni, súgd meg nekem:) de remélem, nincs semmi baj , az otp-hez gratula ! a duplacsokis édességből nekem már sok volt, ma csemegének pizzaszószos sajtos csigákat sütöttem, először azt hittem túl sokat, de az illata mindenki mancsát és pocakját odavonzotta a tepsihez, hamar elfogyott:)
leves