stayerke, ha már ilyen szerencse ért, hogy ma kezdődött egy realizálási hullám, tartsd ! 520-ig legalább:) ha lemegy rést tölteni 320-ig, akkor inget-gatyát rá! :) én nem adok egy darabot sem !
stayerke, ma 355-ön belevettél és el is engedted 377-en írtam, hogy szomorú vagyok miatta még mindig nem értik sokan, mit jelent ez az egész az app-nak illetve sokan értik, azért végzett 400 közelében, úgy, hogy át is törte a 400-at nap végén holnapra: 420-450 közt bármi lehet visszazuhanástól nem tartok, ahhoz túl alulértékelt még mindig a papír MOST végez egy NORMÁL korrekciót felfelé szerintem sokan kizuhannak ilyenkor, pedig a funda, a lehetőség, minden adott, hogy 520 legyen hamarosan ahogy olvastam, farkasfű is 410-450 közé teszi a következő szintlépést
Bocsi nem igazán jó ez az investing ... BUX a kék az alsó bordó a 4iG a felső bordó az APP ... az egyik alul teljesít a másik az már figyelemre méltó ,,, de lemaradtunk róla. :-) persze heti nézetben már nem ilyen szép https://invst.ly/1282-l piros 4iG sárga APP
Nehéz napom volt ma(nem a tőzsdén) és bevallom nagyon csalódott vagyok, hogy még pénteken nem figyeltem fel appeninnre, most azért már sokkal nehezebb belevenni. 4ig teljesen megbolondít, pedig nagyon rendben van, egy 15-20% simán lehetett volna ma, ehhez képest szinte semmi! Számomra érthetetlen, talán annyi vígasz, hogy a 800 már tartani fogja, de hát nem ezért tartom.
leves