közel 2000 pontot mentek már az amcsik, ez a magyar "előre megyünk nem hátra " tőzsde meg itt nézegeti a saját s@gglyukát gyerünk már ! app, tkom, induljatok! meg kicsik is ! a mikulás mindig előbb jön, mint december 6, ha most nem indulnak a papírok, akkor marad a nagy semmi :)
tegnap elbaltáztam a 8000 darabommal a nordot, korán adtam 5000 darabot belőle, de a maradék 3000 darabbal ma szinte "lehetetlen" 9, 9 forintot hoztam össze egyszer 7,9 aztán 2 forint vertem a fejem a falba a korán eladott 5000 darab miatt, de hát ez történt nem bánnám, ha felrántó néha írna, meddig rántja:)
igen, van egy nagy rés az app-ban, tudom, de néha felülírja ezt a rés ügyet a várakozás benne és a kilátások, hogy mi lehet nekem farkasfű 520-a lebeg a szemem előtt
Zellernéni, ezen a Nordon kivul van vmi erdemes papir most?Nálunk rakott káposzta van és rántott gomba.Ha vidéken vagy menj szedjél őzlábat, tele sz erdő vele, ma kaptam
pszichiáter: éva, akar róla beszélni? tud? --igen doktor úr, az történt, hogy tegnap a 14-es vételű nord rv-mből odaadtam 5000 darabot 15.6-on, és aztán megindították, mint az állat maradt összesen 3000 darabom belőle ma reggel 21.9-en odaadtam ezt a 3000 darabot 14-ről /ha valaki beírja, hogy filléreztem, pofánvágom, 7,9 forint a különbség / aztán vártam, és gépnél voltam, és 10:09: 33-kor visszakaptam a 3000 darabot 19.4-en aztán főztem, és délután 3-kor beléptem a kereskedésbe, és 15:02:19-kor kiment a 3000 darabom 21.4-en ennyi a mai nyereségem, de a tegnapi 15.6-os eladást elszúrtam pszichiáter: fel tudja dolgozni nehéz lelki munkával? igen :)
most főzöm a vacsit, a nagy "minestrone" levest májgombóccal és utána sült halacskát és szalonnán futtatott túrós csuszát , mert a kicsi mondta, ma nem fogja megenni a "fújebédet" a suliban :) bocs, bocs, bocs, már itt sem vagyok:)
leves