stayerke, a csodaparadicsom bokrokról most szedtem le 42 érett szem koktélparadicsomot ! elképesztő és rengeteg éretlen zöld paradicsom van rajtuk, legalább 70 :) " harci" papucsban vadásztam le őket, akkora a sár a bokrok körül :)
nyílván:) és minél lejjebb adják, annál többet kell venni , közel a mikulás:) és a sok csokoládé:) a "becsali csárdások" közül tegnap vettem egy kevés deltát 38 alatt, hátha azt is elrángatják 42-ig .... csoda lenne)
Nem gagyi papír, ott a funda mögötte, hatalmas; ott volt a hír is.. Egyébként ez a 4igre is igaz, méghozzá sokkal jobban, mint az appeninnre! Nézz csak utána! Inkább arról van szó, hogy a bróker urak egyszerre csak egy papírral dolgoznak mostanában. A 4ig sokkal kifinomultabb kisgömböc, mint például az opus, szépen terjeszkedik, hó végén a jelentésből rekord számok fognak kipotyogni, szóval a novembert biztos megvárom! Valami kisebb felhúzás tuti lesz, ott eladom az 1/3-át, aztán majd újra gondolom a továbbot. Tartom a fogadást is app520=4ig ?
nem gagyi papírról van szó az app esetén ott a funda mögötte, hatalmas ott a hír, szit lesz ne már, hogy 400 legyen ez a szép igéretű :) aki ma vett, nagyon jól járt szerintem érdemes kihasználni a hebehurgyák eladását én nem vettem, mert 258-ról és 297-ről van nem is adtam
na végre, stayerke, kezdesz kiszeretni a 4ig-ből :) szeressünk együtt bele az appeninnbe :) 1100 magas szép szál legény volt, ledöngölte a földbe egy birkahad, és most erőre kap a legény:) hiába döngölik, mert venni kell :) 360-nál, 400-nál, venni kell:)
teljesen amatőr munka volt ez a lerántási kísérlet az app-ban 400-tól 360-ig 450-től kellett volna indítani, azt még megértem de 319-e nap után /péntek/355-től eljut 400-ig /tegnap/és aztán ma barmolják lefelé , elképesztő mohóság és tudatlanság
leves