de ez hihetetlen, tegnap beírtam rezerváltan, hogy mikor éri el a dunahouse árfolyamát és erre ma ... vágta ! most beírom, hogy az appeninn mikor éri el a 300-at és a 4ig a 900-at :) és megköpködöm a kérdéseim :)
szia apocca, mint nagy tkom szakértő, mit gondolsz a mai vágtáról? tegnap este betettem eladást 587-re, azt hittem, pár hét múlva esetleg teljesül, ma egyáltalán nem voltam gépközelben, mire megláttam nap végén, már el is ment ez a "kis bors ökröcske" mitől sózódott be ennyire? valami hír várható vagy csak utoléri a többi blue-t? az tény, hogy tkom-ban + 5% -----és egyedüliként ---- ritka holló egyszerűen boldog vagyok, hogy 557-et jól találtam el vételre az eladást jól találtam el? meglátjuk ... az esetek 90%-ában korán adok el
Van OPUS-om ,de csak kis mennyiségben, 379 -en vettem. A részvény iránti ellenszenvem továbbra sem múlt el teljesen. Még mindig mérges vagyok, hogy kiütötték a stoppomat, a nyerőm nagy részét szó szerint ellopták 5 perc alatt amíg nem tudtam figyelni.
Hu nekem mai vételem 9 forint pluszba lett...most opi bol van a legtöbb...ha megmondom dobsz 1 hátast.. 269 e korul...és zöld pakk.....a mastert valaki veszi...na abba jol beszálltam 4 ezernél...azóta higitom...de az jo nagy beulés lesz.
"kíváncsi vagyok, a tkom mikor hagyja le a dunahouse-t
árfolyamban:)" hát ma:) stayerke, nap elején a richter vitte a hátán az egész bét-et, na mondom, nem terem ma babér nekem aztán a "kis bors ökröcske" beindult , és száguldott 5%-ot ! :) jaj, de boldog vagyok :) 30 forint / rv :)
Tisztelt Hölgyem A Richter jelentése biztosan jobb lesz, mint a lehangoló ERSTE előrejelzés, de az előrejelzés tudatában az én várakozásomat is jól visszavágták. Szerintem ebben a negyedévben számolja el a különadó jelentős részét a Ricsi, ezért valószínűleg mégsem lesz új csúcs. Gratulálok a kis nyerőhöz , én még azért ragaszkodom egy kicsit a Ricsihez. Meglátjuk mi lesz. A Telkót akartam bővíteni, de azzal most kivárok. MOL-tól egy kicsit tartok, abból szívem szerint kiszállnék, de jelenleg csak kisebb veszteséggel tudnék kiszállni, ezért ott is várok. Wabi-ból 3 hónapja jól betáraztam, ahhoz még ragaszkodom, az szépen ment eddig és azt hosszútávra akarom tartani.
Tisztelt Hölgyem! 4-ig -be nem utazom. De nálam okosabbak azt gondolják, hogy még lejjebb lesz az igazán jó beszálló, Én hiszek nekik. Üdvözlettel egy "Leves" szerető.
"Fórum szakértők" által várt esés érdeklődés hiányában elmarad Otpben, Opus 400 is távolodik, 4iget még Columbo se tudná megfejteni, Mol jó bőrben, Richter talán, tkom egészséges korrekció közepette.
van türelmem, mivel minuszban nem adok az más dolog, hogy sok kispapírom van, amik gyakorlatilag megdöglöttek eredetileg akármelyik jó ötletnek tűnt , aztán süllyesztő lett belőlük hát.... holnap sem nagyon kell nézni napközben a tőzsdét, úgy érzem
dow újabb 564 pont pluszban, az elmúlt 4 kereskedési napjukban már 1200 körüli plusz, kíváncsi vagyok, a tkom mikor hagyja le a dunahouse-t árfolyamban:) és ha lehet kérni a 4ig-t és az appeninnt, ne játsszák el tovább a halálmadarat, vége a halloweennek :)
leves