ja, és a ruha, amiben holnap halloweenezik: denevér, boszorkány seprűvel, fekete félhold, fekete macska, fekete pók ráhímezve a szoknyájára , mestermű mondtam, ezt egész télen végig lehet viselni :) meleg nadrág fölött:)
tegnap még elég pesszimista voltam, ma már jobb, főleg, hogy amcsik igazi őrjöngést rendeznek felfelé :) bár ma nem tudtam semmit adni, de lehet holnap igen:) ez a tesz-vesz város könyv telitalálat lett a kicsinél, rengeteg kép, magyarul és angolul alatta a szavak, annyira élvezetes volt vele nézegetni és beszélgetni , elfelejtett 1 órán keresztül csokit enni :)
A nyelvtanulás nagyon hasznos, a csoki meg nagyon finom! A tőzsdéről még annyit, hogy olyan érzésem van, mintha a nagyok erőt gyűjtenének egy kitöréshez, annak ellenére, hogy bőven van ellenszél is! Te mit gondolsz?
alkottam ma valamit:) egy dossziét, amibe bedugtam csokitömeget, fél kilónyi fért bele laposan egymás mellett :) mondom, látod, mi ez? egy dosszié --- mondja na és mire való a dosszié? fontos iratok gyűjtésére --- mondja na, tessék a fontos irataid, csak ne edd meg egyszerre:) elmeséltem neki, hogy az amcsi gyerekek halloweenkor 11000 kalóriát zabiznak meg átlagosan, annyit, mint egy jegesmedve egy nap) a kicsi jött a csokit vagy csalunk mondásával, mondtam, figyeld a kezemet, most nagyon fogok csalni , tesz-vesz város magyar -angol könyvet kapott, merthogy most angolul tanul, és a múltkor az utca nevet nem volt képes megjegyezni, csak úgy, hogy street food ---utcai kaja ---- szeretem összekötni a nyelvtanításnál a valamit valamivel :) a kicsi boldog lett a "tesz-vesz" város képes magyar-angol könyvvel és a fél kiló csokival:)
Idővel szép hozam, vagy szép osztalék! 4ig ma életjelet adott, tuti hogy nagy dolog készül, 10 percre engedték 800 alá és már vették is, mint a cukrot! 804es vételt elengedtem 818nál, hogy legyen kicsit több likvid pénzem. Te alkottál valamit? És a kis táncos hölgyike?
annyi hülye meztelen csigaféle nyüzsög a kertben, gondolom, a tegnapi esős idő miatt, hogy csak a lebetonozott kerti utakon lehet járni , mert mozog a föld tőlük ÉS MÉGIS MOZOG A FÖLD ---- bizonyított tétel a csigák és vakondok urak által
igen, a 781 és 761 lehet talán jó vétel, ha és amennyiben lezúg addig de figyelni kell a blue-kat, mennyit esnek majd ---- szintén ha és amennyiben esnek most valószínűnek tartok egy általános esést de nem tudom
a jövő hét úgyis félbevágott hét lesz a mindenszentek miatt, amcsik sem boldogok, ha dőlnek a blue-k lefelé, a kisebbek is dőlni fognak, ez is megfigyelhető mostanában, kivéve, ha valamelyikbe nagyon jó hír érkezik úgy készülök a jövő hétre, hogy ne érjen meglepetés a lerántásokban
A maradék pénzemen két részletben fogok még 4iget venni, de csak 780 alatt. 715ről indult az év, azóta sokat hízott a cég országhatáron innen és túl is, az eddigieken túl is árat fog emelni jövőre, szóval nem gondolnám, hogy hosszú beragadás lesz. Persze szubjektív, hogy mi számít hosszúnak, nálam fél éven túl kezd fájni. Meglátjuk.
stayerke, egy kicsit gondolkodtam a 4ig-ről ma az a bizonyos 870-es eladás, amit megléptél, lett volna tökéletes számomra is persze ezt utólag írom, vártam egy 900 feletti felhúzást, mivel akkor indult meg az opus, az appeninn is, amikor a 4ig átjutott a 800-on én most nem veszek belőle jó darabig, mert képes hatalmasat is esni , sokan nem csípik ezt az rv-t lassan már könyvelgetem, hogy ez is beszorulós papírom lesz szóval a javaslatom : ne vegyél 10 forintonként lefelé, inkább várj nekem nincs sok belőle, kicsit jobban viselem szerintem nálad az esését e miatt ugyanez elmondható az appeninnre is, ha nagyot esik , veszek alá, ha nem esik nagyot, hagyom
2023. október
28-án, szombaton 20.00 órakor kezdődik a Roktoberfest Nagymegyeren, a
Big Man Pubban. Koncertet ad az Afium , a Mad - Ness és a Fekete Bárányok . Szia! Ott leszel?
leves