2011-ben volt utoljára 600 feletti árfolyamon a t-com. Nem tudott lényegesen eltávolodni az árfolyam a 2 pontos réstől (590-592) így hamarosan rés töltésre szavazok,a további emelkedési lehetőség előtt.
szia Zsuzsa, a 20:12-es beírásom erre vonatkozott, hogy talán nem kell aggódnom, hogy 600 alá viszik a tkom-ot mit gondolsz? meglesz a 650? nem fontos, hogy holnap, csak legyen meg:)
stayerke, mindig a 870-es eladásod jár a fejemben, követni kellett volna téged eladásban akkor ! de ha most jön valami jó hír, nem fogom várni a 920-at, megígérem, csak vonaglódjon már felfelé a 4ig :)
Nekem mozi és remény, hogy a holnapi 4iges bejelentés valami nagy durranás lesz! Ahogy előre megterveztem, egy felhúzásnál adom az 1/3át, a többi még marad. A holnapi meglepi szerintem a tkomot is meg fogja mozgatni!
ma két eladásom volt és egy vételem, de csak kispapírban eladtam a 12.6-os régi vételem felét nord-ban 14.4-en , ott gyorsan adtam a vevőre, mert megláttam, hogy pusztítják az épduferrt 42-n, aztán a maradék 12.6-os 5000 darabom már kényelmesebben eladtam 15:09:11-kor 15.85-ön stayerke, neked valami? tkom-ot ma nem vettem, jól emlékszem remélem, hogy maradt egy rés 589-592 közt legalábbis a múlt pénteki zárás 589 volt, és hétfőn 592 alá nem ment ez rés? :)
a sajt maga a csoda ! :) fűszeres sajtok, könnyű sajtok, lágy sajtok, nehezebb camembert sajtok, és a sajtok királyai, az érlelt sajtok, sosem lehet rájuk unni, olyan ízkavalkád:) kérdezd meg egeret a marsról, mit mond: ----a sajt a világ csodája ! egerek és emberek szeretik a sajtot nem igen tudok a sajtnál változatosabb és finomabb sós csemegét a világon
még egy ötlet, amikor forrón kiveszed az olajból lecsepegtetni, meg lehet szórni jó adag reszelt sajttal, ami azonnal ráolvad ha jól érzékeltem, nagy sajtrajongók vagytok :)
Tkom a jelentés után talán még megy egy felkört, aztán hosszabb egyhelyben toporgásra számítok. Stabil lesz, osztalék, de szerintem árfolyam szempontból nem ez lesz a legnagyobb sztori!
már kipróbáltam ezt a rántott karfiolt, megtetszett az egyszerűsége, de előfőztem félig a karfiolt, és aztán olajsütőben nem kellett 10 perc hozzá, csak 3-4, rizzsel és tartásmártással készítettem, finom lett ja, és nem borsoztam, csak sós vízben előfőztem kicsit https://www.nosalty.hu/recept/rantott-karfiol-maskepp
ezt biztos, hogy nem mondom el a kicsinek, képes lenne csokimártásban úszó csokigombócokat rendelni csokitésztával:) stayerke, mit szólsz, hogy rákattantam a tkom-ra? szerintem te nem nagyon hiszel benne hűts le, ha úgy gondolod, megint túlzottan belelkesültem
leves