Zsuzsa, ha láttál volna ma a tasszka megkezdte az edzését, leültem egy padra és néztem, jött az edző, asszonyom, segíthetek? nem, nagyon jól ülök itt és remekül NÉZEK csak nézni akar? és semmit csinálni? ez a tervem egyelőre ----mondtam tasszka azt mondta, nagyon szemét voltam erre azt mondtam, nem én kezdtem kötözködni na remekül NÉZTEM ez már haladás nálam
én még ott tartottam, hogy 230 alól már nincs vételed, eladással meg várod a magasabb szinteket. akkor mit tudtál felszabadítani? drukkolásból próbállak néha követni, de néha nehéz ám :)
Eleve 50%os "feltöltöttségről" indultam otpben, ebből most eladtam a felét 225 és 280nál. Azért csak a felét, mert bár érzésre itt van a napi max nálam 300 körül, de mostanában lepődtem meg párszor, plusz 400 felett kicsivel van egy hívogató ts certi kiütesi pont, lehet hogy egy felszúrás még oda benne lehet. Ha onnan is tovább megy, akkor lemaradok.
Éva,azért csak óvatosan a súlyzókkal,főleg az első időszakban.Én nem járok edzőterembe,viszont itthon heti 4-5 alkalommal végzek súlyzókkal(is)gyakorlatokat.
Én legtöbbször inkább átmegyek aggódósba, amikor eladom az otpt, mert többnyire rosszkor szállok ki belőle, értem ezt úgy, hogy nyerőben, csak túl korán! Mit fogsz csinálni az edzőteremben?
geszti eszti::) ma kipróbáltam a készítését, nem túl nehéz, gesztenyerúd és igazi csokiba kell mártani, 70%-osba, kicsit babrás, mert ha a fele megszilárdul, utána mártottam a másik felét a csokiba , a felénél kicsit több lett a csokirész, de szerintem ez nem lesz baj
nem, nem keverem, azt olvastam, a krumplit kiváltja püréként, de megpróbáltam, összetörtem egy kis mennyiséget és vajat rá, borzalmas püréként a kocsonya megdermedt, abban finom de lehet, a csontleves íz miatt :) nem lettem kiájulva a paszternáktól, vagy lehet, még nem tudok valamit, amit kéne
A pasztenák a sárgarépa alternatívája elsősorban. A krumplit cicsókával szokták helyettesíteni, sokan ugye nem ehetnek burgonyát. Nem kevered a két dolgot?
Nagyon ügyes vagy! Én a fél napot azzal töltöttem, hogy beszurkoljam 10800 alá, hát egyelőre elmaradt! Ha holnap megy tovább fel, akkor én is eladok, mert meggyőződésem, hogy lesz még egy lekör! Rudi ügyet napoljuk el!😉
Éva,gratulálok,ügyesen csináltad. Ha nem kapsz otp 11000 alatt(habár meglepődnék,mert lesz még kiárúsítás)akkor lehet diszkont kincstárjegyet venni,egész jó,tuti 13-14%-os hozamok,pár hónapra,éves szintre vetítve,persze.Nekem is van.
senior, krumpli helyettesítésére nem lesz jó ez a paszternák, túl édeskés az íze, de csináltam egy zöldségkocsonyát brokkoli, paszternák, sárgarépa, fokhagyma és egy húsos csontot főztem bele, hogy valami húsíz is legyen, de kellett hozzá tenni étkezési zselatint, mert nem tettem bele zsír-és bőrdaganatokat
de: 20 percnél többet nem töltöttem bent a kereskedésben, és egyre jobban megy, hogy értelmesebb dolgokkal is elfoglaljam magam, és ráadásul görcs nélkül nyerek:)
leves