gyerekek, ahány éves én vagyok, már nem szabad hiúnak lennem senior, te teláltad el jól a korom, tegnap, amikor Györgyi mondta, hogy az 50. lesz, azonnal bemondtam, hogy nektek, nekem a 30. :) ezek után jött a nevetés a társaság felől és mondták, legyen 40:) de eddig sem csináltam titkot a koromból, ki lehetett találni, ha nagyunokám idén 20 éves lesz és a lányom 45, én 22 évesen szültem, akkor hány éves a kapitánynő?
2008ban eleg nehez volt reggelni, nem ugy mint most. Akkor 1honapot varni kellett, es barmit kitalaltal, minden nevre azt irta foglalt, mint egy rossz troll reg oldal. Igy minden baromsagot nyomnom kellett, ami eszembe jutott. Mivel akkor pont egyiptomi kultura erdekelt, Luxor, Sfinx, es tarsai jutottak eszembe, de vhogy egyik sem mukodott.. Ez jutott, ez ert vissza elobb, mint regisztralt nick..
ez csak egy nicknév, ne pörögj már :). most mondjam azt hogy amikor még a multik világban dolgoztam, már 35 felett senior xxxx manager volt a titulusom... Gondolom Te sem valami félisten vagy, mint a Nicked :)
Amugy ez azt feltetelezi, hogy 38korul leher az evfordulo, ha 18at hozzaadom 56, abbol kivonok 2ot a 2021es reggel, 54evesen senioroztad magad. 90eves Buxer mit szoljon?
40eves senoir lesz. Mondjuk O meg nem tudom mitol seniortrader. Vannak itt furcsasagok. Azt hittem egy idos nyugdijas az ulok az OTP strategiaval es a senior nevvel. Vannak itt meglepetesek mindig
Opus, jó éreztem magas venni, megy le ma este átnéztem a forgalmi listát dobják vissza, 130 alatt durván figyelem. Tanarok? Hat ha apad anyád nem volt komcsi csillagos - indultal , általánosban fater nem vitte ingyen a bútort a kémia tanítónőnek jött cserébe 2 db egyes addig 3-4 es voltam.
leves