kis tőzsde, vagy inkább nem is az: a magyarok 78%-a akar a az európai unióhoz tartozni továbbra is, a legrosszabb eredmény az osztrákoké, csak 55% akar európai uniót és még egy érdekes: a fideszes sokmilliárdos felmérés hozta, amit előre terveztek, a 2 millió körüli válaszoló 93%-a igent mondott a fideszes propaganda kiküldött marhaságára micsoda meglepetés ! :))
csodaszép idő volt ma kirándulásra a nap olyan melegen sütött, hogy nem kellett télikabát és tényleg nyílik a százszorszép és a hóvirág félek, ennek meglesz a böjtje márciusban , fene ezt a kifordult időjárást
még annyit a megint múltba nézésről: ezt az őrületes parfümöt a gimis barátnőmtől kaptam, daisy-től aki a gimi alatt a legjobb barátnőm volt, együtt vállaltunk nyári munkát a petőfi sándor utcai drogériában, ahol végignéztük és izgultuk voigt ági és bodrogi gyula veszekedését , na, daisy a franciaországban élő apjától kapta a parfümöket , daisy egy gyönyörű csaj volt, az egész gimi pasijai megőrültek érte, aztán még egyszer láttam ,egy osztálytalálkozón, aztán hívtak, meghalt daisyvel a fél fiatalságom elveszett akkor úgy hívták: Gábor Daisy
anyám 53 évesen halt meg, akkor voltam 30 nem volt előtte soha ekkora fájdalmam pedig azt gondoltam, már mindennel fel vagyok vértezve 30 évesen de nem voltam
akkor már épp ideje,hogy megsüsd neki :DD holnap padlizsán krémet készítek,még az ősszel sütöttem meg a padlizsánokat,kint a kerti grillen,és azóta a fagyasztóban tárolom.A legfinomabb padlizsánt vásároltam az erdélyi piacon,amikor mindszentek napján szüleim sírján gyújtottam gyertyát.
az a baj a parfümökkel, hogy 2-3 évente változtatnak az illaton, és már az 1980-as években is bebüdösödött:) akkor tértem át az opium parfümre , de néhány év múlva az sem lett jó
leves