kicsit izgultam, hogy nyitóban eladom 140-en az opust, de végiggondoltam, nem fog fájni, ha innen még továbbmegy, csak ha sokat megy tovább , az fog fájni de most nem úgy néz ki
ma a tassz hírügynökség barátnőm nem dolgozott, tegnap este megbeszéltük a találkozót, vicces volt, mert ő egy kis doboz fekete kaviárt hozott nekem karácsonyi pótajándékként, az igazság az, hogy ő nem szereti, valakitől kapta, de egy hónap múlva lejár a szavatossága, nekem viszont jól jött, szeretem, sima vajas kiflin is akár, de még jobban az orosz blinin, görög joghurttal ------- de kaptam tőle még egy csodás bőr pénztárcát is, szóval szép ajándékokat kaptam én is majdnem ilyesmit vittem neki, egy szatmári szilvalekvárt, mert tudom, azt nagyon szereti és egy nyakláncot, ismerem az ízlését, láttam, hogy tényleg örül neki sétáltunk sokat, bementünk üzletekbe, beültünk kávézni, és dumáltunk sokat ma ennyi volt:) jó volt:) sokat nevettünk:)
szia stayerke, nem dőlt össze a lelkem, sőt :) ma reggel eladtam 140-en az opust, nyitóban ki is ment, aztán elillantam itthonról és most értem haza otp-t hagytam, nem adtam vételi ötletem nem jött semmire
De hogy jut eszedbe? Hetek ota nem irok, csak otp es allampapirba. Mar ide sem irok keresre. Hogy jut eszebe az embernek, hogy Hathort cinkelje megint?
Mindegy nekem, hogy miben utazol. Ha már annyian ellened fanyalognak akkor kiben lehet a hiba? Volt pár sztori, én már nem is bicikliznék pár kamionosnál új hóbort a menő.
Nekem ezek mar tenyleg azon kategoriak, hogy a kakan is csomot keres az ember. Szet szekalja a masikat, nem bir magaval. Itt csak azert itt irok, mert a topik gazda kitiltott ort. De ott csak ilyen fanyargasokat lehet olvasni. Balentum, Raus, Vuk, PaprikasJano, alias Jamukha
Amugy nekem teljesen mindegy ki miben utazik, mit vesz. Miben ragad be, miben bukik, en nem foglalkozom vele. Multkor Evanal hoztam fel az osszefuggeseket pont, de itt mi egy koron vagyunk, miben lett volna jobb tartani. De en mashova nem megyek irni, hogy psprikasjanonak, Balentumnak, vagy egyeb forumosnak milye van, miben all penze, mibol veszi a nyeget. Nem is ertem
Hello, latom nem tetszik az Allampirozasunk. Mi a baj vele? Opus jobb? Most irod nem. Nekem jo tovabbra is az allampapir, egyre jobban hoz, es kamatos kamatokkal halmozodik 13.5-15.6%kozott
leves