érted, kis fecni tételeket megvehetnek minden nap, nem verik fel az árat, de hónapok, mire értelmesebb mennyiség összegyűlik. ezzel az aukcióval nagyobb pakkot szeretnének venni (gondolom), de ehhez kicsit bele kell nyúlniuk a zsebükbe.
ha csak a normál kereskedés lenne DM.ben, akkor igazad is lenne, tedd zsebre, amit lehet. de mondom, ez az aukciós egy érdekes dolog, mert elvileg nem blamálhatják magukat azzal, hogy ugyan vehetnének 250 millióért, de nem tudnak majd, csak mondjuk 5 misiért, ha nem mennek fel az árban.
ha tudnám előre például, hogy a DM 60, 70 is lehet, nem adnám de tudom előre? nem és írtam is hogy ma is volt egy öntőke 44.6-ig, tehát nem biztos semmi, csak az esély van, hogy mehet a papír
egyszer már volt ilyen, hogy a DM 47-ről esett vissza, nem túl régen, és ezért úgy gondoltam, amik szép nyerők, azokat adom, ha tovább megy, akkor is lesz mit adnom , még nagyon sok van belőle, egyik kedvenc kispapírom régóta tudod, most úgy vagyok mindennel, hogy amit lehet, adok, mert tényleg nem lehet tudni, mi lesz másnap épp elég a sok beszorulásom mol, otp, és még DM-ben is, hogy ne adnék, amit tudok
nem hiszel abban, hogy a DM aukción valami szép ár alakul ki? vagy miért adod? otp-mol értem, ott el kell tenni zsebre, amit ad, mert ki tudja milyen hangulatbanébred a világ másnapra. de DMben most van egy story, amit meg lehet játszani. szerintem legalábbis.
nem néztem még, ma nagyon idefigyeltem a mol , otp és DM miatt csak viccből kérdeztem :) de valami olyasmit hallottam, hogy "éva, ne légy gyáva" -----lehet, én mondtam magamnak:) /skizoid tünet lehetett/ mai nap miatt is boldog vagyok:) DM, otp, mol, 3 rv-ből is sikerült adnom ha minden napom ilyen lenne ! :)
jól érezted tegnap, kár volt eladnom 8180-on, de annyira megszoktam az ugribugrit, nehéz leszokni róla ----- volt egy pillanat tegnap, amikor azt hittem, sikerül visszavennem 8060-on
most mondhatnám, hogy igen, de nem :) amúgy megnézted valamelyik cfd-s demot, amiről a minap beszéltünk? csak hogy láss már végre valami igazi kereskedési platformot is :)
annak sem örülök, hogy ma a DM is fékeződött, 4000 darabot adtam csak , de egyszer láttam, hogy 44.6-ig leadták , minuszba rántva a papírt úgy látszik, az "öntő" még tevékenykedik benne ...
uhh, lesz ez még 10000? már hihetetlen bocs, hogy nem írtam eddig, de csinálom holnapra a gyerekeknek a minestrone levest, de a kicsi kikötötte, hogy sok zöldség, de főleg sok húsgombóc legyen benne, úgyhogy ez nem minestrone igazából, hanem a "nagy családi leves" :)
senior, itt vagy? a mol-ban nagyon mellélőttem:) 2510-re pofátlankodtam be a 2440-es vételem, ......nagyon nem jött össze:) ebben a mol-ban sosem tudok semmit de eladtam a 2388-as és 2410-es tegnapi vételem 2450-en, ezt nagyon akartam :)
még 100 otp-t tudtam adni 8466-on, 8270-es és 8300-as vétel volt 16:38:35-kor ment ki, de csak az eseménynaplóból tudom --- ja, meg épp láttam, hogy 8470-nél tart:)
leves