kicsit túl is pörögtem, mert az aranytojást tojó tyúkot kezdtem látni a DM-ben:) de a kérdéses 45.5-ös vételem kiment már reggel, holnap le tudom ellenőrizni, mennyit vontak le összesen jutalékként érte
ma reggel hallottam a rádióban, hogy az ellenzéki szavazók 90%-a nem ért egyet, amit a kormány művel a tanárokkal ---- nem meglepő a fideszes szavazók 46%-a nem ért egyet, amit a kormány művel ---- na ez már érdekes, úgy tűnik, a család mégis csak fontosabb, mint a kormány szemét módszere
10 forint és 200 forint között vehetnek ki fog eladni 10 forinton? sosem volt annyi ahogy emlékszem, 130 forint volt a legmagasabb ára, ott én még nem figyeltem, 90-en vettem pár darabot legmagasabban , amikor omlott le
na, elolvastam rendesen: egész érdekes a dolog... ugye kevés a közkéz, és ebből akarnak egy elég jelentős részt (a közkéz kb negyedét) egy aukció során visszavásárolni a néptől. két kimenetel van: vagy a jelenlegi árhoz képest komoly felárral tudnak ennyit megvenni, vagy pedig nem fizetnek sokkal többet, mint a mostani ár, de akkor meg töredékét tudják csak megvenni. emlékeim szerint sokan vannak 80-100 között beragadva, ott tudnának mennyiséget venni, de kétlem, hogy hónapok óta 50 alatt döglődő papírért hirtelen mégiscsak fizetnének 80-100at meglátjuk, ránézünk a dologra 27-én :)
ez a kisbüfik hülyítése, hogy szálljanak be, mert lám a cég is veszi a saját részvényeit :) de lehet úgy is érteni, hogy fényes jövő előtt áll a cég, és ezen a jövőn minél kevesebbekkel akarnak osztozni :)
senior, még egy kérdés, de lehet, azt mondod, passz van ez a DM rv, amiben nagyon szeretek kötögetni , és ma láttam, a cég 250 millióért vesz saját rv-t, , szerinted ha egy cég ennyiért vesz, nem lehet, hogy van valami olyan oka, amit mi még nem tudunk?
igen, írtad :) ezt ma bevállaltam, mert tényleg pitiáner minusz, pedig úgy nézett ki, hogy hülyeséget csinálok, láttam már a 2484-et is az ötös könyvben, de akkor hirtelen kezdték visszanyomni, és így kaptam 2440-en
szerintem ezt is írtam már neked: semmi nem történik, ha veszteséggel zársz nyitásokat. gondolod a profik mindig mindenen nyernek? francokat. az a lényeg, hogy sokkal többet nyerj, mint amit néha le kell írnod veszteségként :)
köszönöm:) egy "forró vallomást" is teszek: tudod, nem szeretek minuszban eladni, kiülöm a cuccokat, ha már hülyén veszek, de ma bevállaltam kb 4000 forint minuszt: 2474-en eladtam a 160 darab 2482-es mol-vételem, ez lett a minuszos, de visszavettem 2440-en, így ha újra 2470 lesz, már visszahozom a minuszt, és azért, hogy a mai napom mégis pluszos legyen, eladtam a nap rv-t, ami kb 7000 pluszt hoz, tehát a mai napom nem lett minuszos:)
leves