szia Zsuzsa, ma sokáig aludtam, készülve, hogy hajnalban erkélyezek, nem láttam a mol-nyitót, de neked gratula ! nekem eddig még csak DM eladás sikerült, a tegnap 42.5-ön vett 3000 darabom ment ki reggel 44-en 09: 35: 05-kor, akkor ébredeztem :)
Éva-ma reggel rád gondoltam,remélem neked is sikerült olcsón venned ma molt-Hatalmas réssel le nyitás volt benne,és ezeket szeretem megjátszani.Ügylet már le is zárva.Jól indult a pénteki kereskedés.Sokkal ritkábban kereskedem a mol-ban, de ma nagyon megérte.
amcsik: dow: - 346 nasdaq: - 75 sp: - 38 nincs miért nézni holnap a tőzsdét, legfeljebb vételek miatt legmagasabb eladásom ma 8192-n volt, visszavettem 8052, 8010, 7960-on összesen 130 darabot az otp-ből semmi jóra nem számítok, még meggondolom, veszek-e valószínű lesz olyan ár, amiért venni fogok , attól függ, meddig balhézzák le
sokszor volt már pocsék hangulat a tőzsdén, amióta háború dúl európában persze ki szeret bizonytalan körülmények közt kockáztatni én de lehet, egyre kevesebb ilyen hülye lesz
az igaz, hogy nagyon rosszkor jött ez a random-erstére átváltás, gondolom, a kb 20000 randomos ügyfélből a negyede visszavonult ez az erste hibája, borzalmas a kereskedési felületük de valószínű a nagyon lecsökkenő forgalom azt mutatja, hogy sokan, akik eddig azt gondolták, évekig nem kell hozzányúlni a tőzsdepénzhez , másképp látják ----- infláció, nagy számlák, recessziós félelmek az országgal valóban komoly gondok vannak, és a külföldiek is eltöprengenek hova fektessenek ---- úgy értem, a nagy cápák úgy tűnik, több összetevő miatt gondolkodnak sokan, ez nem épp a vadtőzsdézés ideje
leves