jó az asszociációd, a "béka segge":) tavaly ősszel mennyit "bányászbékáztunk " az appeninnel kapcsolatban ! mindegy, most már filléres vétel volt, régebben is megszoktam, hogy ülök benne
Hathor, emlékszel, mennyit írtak az appeninn könyv szerinti értékére tavaly? nekem 450 forint rémlik ezek szerint 300%-al áll lejjebb, mint a könyv szerinti értéke?
fakereszt, keresztbe tett ujjak, vettem 1000 appeninnt, lesz, ami lesz 561 db APPENINN vételi ajánlata teljesült 147,500 Ft áron. 439 db APPENINN vételi ajánlata teljesült 146,500 Ft áron.
Este megcsinaltuk hazajovet ezt a nepszamlalos vackot, erre benyogik szerdaig kitoljak a hataridot. Persze KATAnal nem toltak semmit,1honap volt kb valtani, bezarni a katas ceget
néhány évig orfaluban töltöttünk pár napot évente ősszel nem orfű, ez az orfalu a szlovén-osztrák határ csücskénél van ott annyi őzláb volt az erdőben, hogy szinte kettőt sem kellett lépni és nagy kosarakkal gyűjtöttük be a falubeliek akkor azt mondták, ők már nem nagyon gyűjtik, mert az akkori nagy üzlet a rókagomba gyűjtése volt, minden mennyiségben tudták eladni az osztrákoknak akkor nagyon tudtam, hogy a nem ehető párja és az őzláb közt mi a különbség, ma már nem emlékszem, gallér és más különbségek is voltak akkor ettem először őzlábgombát, és azóta sem felejtem gyűjtöttünk még rengeteg csipkebogyót is
leves