rövid távú technikai kép alapján minimum 8800 el kell szédelegjen az árfolyam,mert betöltésre vár egy apró résecske 8760-8768 között.Ma zárás előtt meg is próbálták ,de 8744-nél elfogyott a lendület.
2019-20 -ban mindig lehetett kapni a spar-ban ezt a darált bélszínt, két óriási korong vákumfóliázva, akkor volt 2770 forint, de egyszer egy héten megvettem / úgy emlékszem, 2X20 dekás korongok, azaz összesen 40 deka volt / most is megvenném, ha lehetne kapni
jó estét,itt vagyok. Nem találod ki milyen részvény birtokosa lettem ma, Mtelekom :-))) 303-ért vettem darabját.Holnap átsúlyozás lesz a BUX indexben,és ezért is verik le az árát,ugyanígy a mollal és richterrel.Az OTP-az egyedüli aki jól fog kijönni ebből.
szia senior, most vettem észre, hogy írtál ezt én is olvastam, hogy az igazi tatárhoz a húst apró darabokkal kell vágni késsel, de ettől elborzadtam mert a tatárt én úgy szeretem, hogy sima, egynemű darált bélszín, darált hagyma, préselt fokhagyma, pirospaprika, só, bors, mustár, ketchup, és olaj és én nem teszek hozzá nyers tojássárgálát
írok a mol-ról : tegnap vettem a 2720-as elrántás után 2646-on és 2664-en, és el tudtam adni 2690-en ma gondoltam, hurrá, megint veszek első vételem 2640-en, második 2604-en aztán néztem, lebontották a 2600-at valahol olvastam, 2530-on van egy erste-sz@r, azt akarják erőltetni szóval amit írni akartam: már szinte semmi értelme ezen a tőzsdén a "blue chip" kifejezésnek ezek a papírok, otp , mol már nem blue chipként mozognak, hanem helterskelter módon azaz annyit érnek már ezek az úgynevezett blue chipek, mint egy akármilyen fosh kispapír
én megvagyok, érdemleges mozgás semmiben nincs, úgyhogy csak mozi. - tatár: ott laksz a Lehel piac környékén, és a Sparban veszel valami tálcás vacakot tatárnak? :) ott a piac, friss husikkal, annál nincs jobb. ja, és én úgy tanultam, hogy a tatár bélszínből az igazi, azt viszont szentségtörés (értsd: tilos) darálni, hanem egy jó éles késsel kell nagyon vékonyan feldarabolni, felaprítani. az igazi tatár nem darált húsos májkrém állagú, hanem lehet benne látni a hús/bélszín darabokat. ezt nehéz megfogalmazni, de aki evett már igazit, az tudja, mire gondolok.
leves