ma nem sok időt töltöttem a gép előtt, kihasználtam a nyár végi leárazásokat és vettem egy nagyon szép ruhát féláron, amit már régebben kinéztem magamnak és vettem csipkebogyó - homoktövis lekvárt, azt régebbről ismerem, nagyon finom
ma megint csak rezsiharc volt , egy pici papírban lett nyereség, a DM-ben érdekes a DM, a picik közül ez teljesített a legjobban az utóbbi időben, kb 31-től már felkapaszkodott 43-ig DM-KER Eladás 1600 db 41.5 Ft áron teljesült (szerződésszám: 9010926, idő: 2022.08.22 10:15:02)DM-KER Eladás 1400 db 41.5 Ft áron teljesült (szerződésszám: 9010926, idő: 2022.08.22 10:18:05) DM-KER Eladás 450 db 42.8 Ft áron teljesült (szerződésszám: 9197389, idő: 2022.08.22 10:24:23) DM-KER Eladás 800 db 43.4 Ft áron teljesült (szerződésszám: 9197413, idő: 2022.08.22 10:32:15)
ismerős mondás, de szerintem ez főleg arra értendő, ha befektetési szempontból vásárolsz (kiadhatóság, értékállóság). - saját lakhatásra vételnél már fontosabb, mennyire illik bele az élethelyzetedbe. fiatalon: nem kell túé nagy, jó közlekedéssel, közel a szórakozási lehetőségekhez stb. családdal: ha megoldható akkor kertes ház, kertváros vagy aggló, nyugdíjas korra meg logikusabb lenne megint a lakás, bevásárlási, orvosi ellátottság, de aki megszokta a kertes házat, az már nehezen megy vissza társasba, hacsak az élet rá nem kényszeríti (anyagilag és egészségileg nem bírja fenntartani, egyedül marad ls nagy neki stb).
Itt megint szakad az eso, bejott a szokasos aug 20i fos ido. Regen sosem idozitettem nyaralast 20a kornyekere kozep EUban. Horvatban is mindig ilyenkor jott a szokasos vihar. Viszlat nyar
3 fontos tényező van pont ezért az ingatlan,vagyis otthonod kiválasztásakor: 1-location 2-location 3-location :DDD legalábbis USA-ban.De máshol is,erre rájöttem mennyire igaz.
Ismet megallapitottam. Senki nem topreng itt a tozsdei nyomorokon, szenvedesen, b@szakodason, eso arfolyamokon, allando forum cseszegetesen, trollkodasokon. Mindenki orul egyutt, bulizik, kiadja a faradt gozt, megujul, orul, elvezi az eletet. Csodas volt
Na vege a Strand fesztivalnak.Timmy Trumpet fullos showt adott elo zaro Nagyszinpadoskent. Kar lett volna kihagyni. Ritka alkalom reszt venni egy ekkora orult bulin szakado esoben, pogozo tomegben, hatalmas buli, hatalmas show, kis magyar feleseggel tanc a szinpadon. Fekvotamasz, trombita, csardas, masfel literes uveg a fejen szettorve, fenyshow, Korda Gyuri bacsi belecsavarva az osszeallitasaba, felmeztelen test, kalap, trombita. Szulinapi trombitalas a nejenek, happy birthday, koponyas, csontvazas fenytechnika, eros pumpalos utemek, orjongo tomeg, es szakado eso.Oriasi volt. A kis Freddy Krueger: https://kepkuldes.com/image/UMc1Ve
én inkább a budapesti életet nem tudom még elengedni születésemtől az V. kerület Alkotmány utca 5-7-ben éltem a parlamentnél nagyon sokáig, a 15-ös busszal jártam az Eötvös gimibe aztán az ELTÉ-re, aztán miután férjhez mentem, átköltöztünk az V. kerület Molnár utcába, aztán később a városligethez, és most a XIII. kerület , ahol a legjobb, hogy minden ablakomból fákat látok, de ha kilépek az erkélyre, egy nagy nyüzsgés van, de ha a gyerekeknek bejön ez a csoda kisváros, akkor már nincs miért ittmaradnom
ha nem kell naponta bejárni (home office vagy csak szimpla szabadúszó tőzsdespekuláns), akkor a kertváros a legjobb, kétségtelen. de mondjuk ha Budán lenne a munkahelyed, és autóznál (dugóban araszolnál) naponta 2x min. egy órát, akkor más lenne a véleményed :)
egy újabb "ársokk" : tavaly kb 270-ért vettem fél kiló fagyasztott csirkemájat a lidl-ben tavasszal 450-ért ma 580-ért a 270-hez képest hány százalékos az áremelés egy év alatt? arról nem is beszélve, hogy tavaly kimondottam olcsó kajának számított a bacon-be tekert csirkemáj jó kis zöldségkörettel a baconről már nem beszélek, sült máj lesz lecsóval és jó napot
igen, tényleg, és úgy néz ki, nincs mit megbánni, két bérlakást fenntartani luxus, a gyerekek most kostolgatják a kisvárosi életet, imádják, tavak, lovak, jó iskola ,barátságos és kedves emberek, én még maradok pesten, de ha beválik náluk minden, én is megyek
persze, hogy a saját fejem után megyek, nem vagyok az a fajta nyivákolós, aki mást hibáztat nyivákolni persze szoktam, ha beszorulok de mindig figyelem, hogy Zsuzsa, vagy Hathor vagy most már te is mit írtok ez az oldalazós buli, ebben igazad lehet egyelőre, tehát belefér a 8750 és 9600 is szeptembertől mi lesz? meglátjuk , mi hogy éri meg
leves