A fél világ ezt a 8800-as szintet várja,én egy kicsit merészebben a 8600-ot.Meglátjuk. A tegnapi nap vérfürdő volt minden tőzsdének,kivéve a mienket.Pozitív irányban nem fogunk nyitni hétfőn,a többi meg kiderül menet közben.
Illetve ugyanannyit eszik az is aki 300 nettot keres mint aki 600 nettot keres... igy a kajaarakat nem hoznam linearis osszefugesbe a fizetesekkel.. Sőt vki vekony es keveset eszik vki kover es sokat eszik, ki tudja ki mennyit kolt kajara
nem akarom elmarháskodni a helyzetet, tudom, hogy nem vicces /kicsit vicc, de igaz: tegnap este 3 év után kiégett egy led-égőm, amit a legjobban szerettem, az volt a legerősebb fényű, és fontos helyet világított meg, szóval holnap led-vásárlás /
hát nincs túl sok jó hír a világban, abban azért egyetérthetünk :) önmagában az elmúlt 15 év fiskális ámokfutását is épp elég feladat lett volna kezelni, erre bejött az orosz/ukrán cucc, berobbantva az energia/nyersanyag árakat, az meg tarol mindent. most nem a covid miatt lesznek lezárások, hanem mert képtelenek lesznek a fűtési, világítási költségeket kigazdálkodni. éttermek, szállodák, nem létfontosságú közintézmények roló le, dolgozókat elküldik, lesz itt olyan munkanélküliség, figyeld meg... nem károgás, de sajnos nem nagyon lesz más lehetőségük . covid alatt még a kaja szektor fel tudott virágozni, na de azóta min duplázódtak az árak, házhoz rendelni se fognak az emberek. az élelmiszer infláció az egyik leggonoszabb, mert enni muszáj. de kivi lennék, kinek a jövedelme duplázódott egy év alatt (mert a kaja árak kb annyival mentek fel).
délután 6-kor lementem pár dolgot venni, milyen gyümölcsöt vegyek még? alma, barack van, megláttam a banánt, áááááá, ez épp jó lesz nekem a majom a fán-érzéshez:)
gratulálok a nyereségedhez, de én tényleg utálom, ha ömlik a sz@r,és még ömlesztik is, mintha kéjelegne az orbán kormány üzenete is mindig a médiában, hogy háború van, egyre sz@rabb lesz minden hurrá ! vagy nem
látod, én ott gondoltam venni, nem ment le addig, nem vettem, nem kerestem pénzt. te meg belecsapkodsz, tulajdonképpen vaktában, de azért csurran cseppen jópár ezres egy hét alatt. - ma délután telóról nyomtam egy dax shortot, az pl. bejött. amúgy is az a kedvencem, nem az otp :)
mikor szokom le a fene nagy optimizmusomról, nem tudom :) nap elején vártam, hogy az otp meglódul , aztán egy vételt eladtam 9300-on és jól is tettem, kár, hogy nem többet adtam megpróbáltam 4-ig-t is, de nem álltam be eladásra, elrántották 845-ig, aztán nap végén visszaadtam ahogy régen olvastam néhány topikban, a "kiflipénz" ma összejött és ennyi :) OTP Vétel 30 db 9 168 Ft áron teljesült (szerződésszám: 9208599, idő: 2022.08.25 16:51:42) OTP Eladás 30 db 9 300 Ft áron teljesült (szerződésszám: 9209767, idő: 2022.08.26 10:36:36) 4IG Vétel 288 db 828 Ft áron teljesült (szerződésszám: 9209848, idő: 2022.08.26 10:49:06)4IG Vétel 12 db 828 Ft áron teljesült (szerződésszám: 9209848, idő: 2022.08.26 10:54:30) 4IG Eladás 300 db 835 Ft áron teljesült (szerződésszám: 9210622, idő: 2022.08.26 16:34:34)
leves