egyik legjobb fehérjeforrás a tojás is csináltam zsidó tojást, nagyon sok apróra vágott lilahagyma, libazsír, 6 tojás villával apróra törve , mustár, só, bors, stb fűszerek, isteni ! ezekre a kis finom kenyérszeletekre kenve
Ennyi :) Spar mar 8-900ert ad kenyeret, meg cipot Nem normalis a 600Ft/L laktozmentes tejevel. Lidl mar olcsobb, ott 440 az 1.5%os, es 309 a sima 2.8%os tej a spar 365helyett.
nem mintha érdekelne ez a kenyérmizéria már több, mint egy hónapja nem vettem kenyeret legyártom házilag a zabpelyhes kenyerem, vagy oregáno-fekete olajbogyósat, vagy fokhagymás-zöldfűszereset, és ezekkel a kis kenyerekkel elvagyok egy hétig, nem sok kenyeret eszem , leginkább sajthoz vagy mártogatósként használom
En 159Ftert veszek lisztet 1kgmot sparban. 50dkg kell a 22cmes kenyeremhez, ezen kivul egy 33Ftos szaraz eleszto. Tehat 110Ft egy kenyer. Miert kell ezt 1000ert adni? Beszeltem piacon a pekboltossal szombat reggel. Regen kigyozott a sor, 8-10ember allt elottem, most a 300Ftos fonott kalacsuk 920Ft. Nincs egy ember sem mar elottem a sorban. Mondom a nonek itt mi van? Hol vannak a vevok? Elmentek mondja. Hetente emeli az arat nekik a pekseg. Mondtak nem normalisak. Konyorgott mi azert jojjunk mar vasarolni, semmi forgalmuk. Vettem 30dkg juhturot nala korozottnek, az 400Ft 10dkg, 1200Ft volt+kalacs 920Ft. 2120Ft. A ketto. Orult az elado nekunk. De barmerre mentunk mimden egy ezres. Kiveve a dinnye, mert az 400Ft volt kiloja, 9Kg 3600Ft. Aztan bepuszilja ket nap alatt a csalad. Foleg az ehes fesztivalosokkal :)) Barack 1000Ft/kg. Csirkemell 2400Ft/kg. Abbol is kellett 2kg rantott husnak a kiehezett gyerekeknek+baratoknak. Kolbaszokat mar 5-6000ert akarjak adni, ami nemregen 2000Ft/ kg volt. Teperto zsir porcokert nem ertem miert kernek 4-5000Ft/Kg arakat. Haj, zsir az egesz. Szinhus olcsobb. Nem szegyenli itt mar senki magat. Szabad rablas van
ami ma reggel megdöbbentett, az egy beszélgetés a hazai halastavakról, pusztulnak ki a halak, a halevő védett madarak zabálják ki a még élőket, és SEMMI kompenzációt nem kap a halágazat karácsonykor 18000 forint egy kiló ponty?
de a "senkiföldje " mol ma sokkal jobb volt, mint az otp, nap elején 2930-on tudtam adni a múlt pénteki vételeim, aztán a második kört 2908-on, de aztán tényleg lent maradt 2900 alatt
most lettem kész a rengeteg zöldséggel megpakolt gyulai kolbászos bablevessel, 10 gerezd fokhagymát tettem hozzá a vége felé, szerintem már az ördög is elkerül:)
gondoltam is ma arra, hogy nem adtam el a 9500-9700-as régi vételeim, de annyira bíztam, hogy felküszködte magát 9500-ig csak nem esik vissza nagyon de , visszaesett, 4%-ot ütöttek ma rajta mol meglepő módon sikerült ma nekem kétszer is, de végül nem vettem 2870-en, pedig bekötött oda, mert akkor már az otp miatt dühöngtem:)
9600-9700 között kőkemény ellenállás van.Seniortrader is írta neked a múlt héten,velem együtt. A múlt heti 9610-9660-os eladásaim,ma vissza vettem 9130-8976 . Holnap már indulhat ismét a long. Mol-ban nem ficánkoltam, nincs benne forgalom,nehezebben követhető számomra, ezen a senkiföldjén 2850-2900 között.
ilyet is már rég tapasztaltam több ezer DM-em eltűnt az "értékpapír részletesből", míg a "portfolio egyszerű" a helyes darabszámot mutatta megint valaki tolvajkodott a papírjaimmal most már helyreállt az igazi darabszámom
"Erdekes, hogy teged nem ultet be senki, magadra hallgatsz." . Remekül beültetem magam :) például olvastam . hogy az otp 8800-ig visszamegy, de én már kezdtem beültetni magam 9026-on és 8976-on:)
leves