tényleg vettetek egy házat? most a rezsidráma közepette? na mert gonodolom nem egy full extrás, napelemes/hőszivattyús zéró rezsijű házról van szó :) remélem jól átszámoltátok az átszámolni valókat, de még akkor is tud necces lenni, ha te is oda költözöl, és megspórolod a mostani albid költségét. mindenesetre legyen minden úgy, ahogy szeretnétek, és elterveztétek :)
most írhatnám azt, hogy mindegy, mit írok én vagy más, úgyis a saját fejed után mész :) ami persze nem baj. nemrég írtam, napi szinten eltalálni, hogy most fel vagy le?... 50-50% a találati arány. vagy még annyi se. otp-ben egyik nap panaszkodsz, hogy 9 alatt van, másnap örülsz, hogy megint 9.2 - aztán megint le stb. idegőrlő. - otp-ben utoljára akkor volt egy jó belépő, amikor Hathor is jelezte, hogy felfelé kitört a csökkenő trendből (aug eleje, 8.2-8.4 körül). onnan ment fel bő 10%-ot, vérmérséklet függő, ki meddig tartotta. na, az ilyeneket kellene neked is figyelned, megjátsznod. többet hozna a konyhára, mint a napizás és a pár tíz forintos ki-be ugrálás. (szeptembertől a díjemelés fog erre rákényszeríteni szerintem ). . most oldalazás van (szerintem), 8,8-9,6 kb a sáv, vagy ezen belül skalpolgatsz, vagy megvárod, hogy merre indul a követekző nagyobb mozgás.
a gyerekek ma hoztak a megvett ház kertjéből szilvát, körtét és szőlőt nekem:) a szilva nagyon finom, a szőlő nagyon kisszemű, de finom, azt kifacsartam szőlőlének, a körtécskék pedig nagyon éretlenek :)
mol-ban nem állok tragikusan, összesen 250 darabom van 2858 és 2866-ról, bár ez a 250 darab is több százezer forintot foglal otp- ben már más, ott 10000-nél tudnék nagyon jelentős darabszámmal szabadulni de: próbálok mindig kötögetni benne és adni is , ha tudom az a baj, hogy vannak olyan hangadó "elemzők" ott, hogy 8750-re várják akkor viszont 9000 fölött venni?
az a gyümölcsszedés akkor meghiúsult valamiért örülök, hogy jelentkezel, bár már hívtalak segíts a jövő hétre kapkodjak vételekkel vagy ne ? mit javasolsz?
Tavasszal valami gyümölcs témakörben akartak randizni (hathor és zsuzsa) most meg kiderült hogy nem is lsknak távol egymástól:) a kerékpárút amerre hathor tekerni szokott is arrafelé vezet...
itt a XIII. kerületben ma reggel óta délután 2-ig esett, aztán elállt és azóta nem szégyellem magam, de meg kellett néznem térképen, hol van Árpádföld szép a környéked?
Volt ott eso allitolag meg ma delelott is. Itt sut a nap. Ma ByAlex, Halott Penz, Hosok, Irie Maffia stb.. bulik lesznek itt a fesztivalon. Kerdes eso mikor lesz ra :)
leves