a mai rezsiharc eredménye nem lett sok, de a mol-otp portfolio-értékem hatalmasat ugrott felfelé , különösen az otp, a reggeli 8920 -hoz képest:) DM-KER összesen 1 502 HUF
nem könnyű ma az otp: OTP Vétel 40 db 9 014 Ft áron teljesült (szerződésszám: 9185457, idő: 2022.08.16 10:55:35) OTP Eladás 40 db 9 090 Ft áron teljesült (szerződésszám: 9185949, idő: 2022.08.16 13:49:05)
amikor ideköltöztem, első dolgom volt, hogy minden égőt kicseréltem melegfehér fényű ledesre. mert nem tudtam, mennyi lesz a villanytűzhelyes főzés , és naponta egyszer főzök vagy sütök valamit gyertyaégetési adó: vanilia aromás : havi 1200 levendulás gyertya kedvezményes szúnyogok miatt: havi 800
megkaptam az augusztusi villanyszámlát, ez most magasabb, mint az eddigi 6000 körüli, 7996-ot kell fizetni aug 26-ig de a számlán volt valami 12 havi összesítő, akkor lehet, ez egy évzáró számla, mert júliusban olvasták le a villanyórákat
Na ez lehet nem ertheto. Szoval en is meghaladom a havi atlagot. Nagy haz kifutese nem kis garzon kifutesi ar. 2gyerek nem szamit, csak 3. Most kifizetem inkabb elore az emeltet, mint a most januar-augusztus atlag 120m3t diktaljam be.. inkabb maradjon a tobb 154m3 atalany.
Ejfelig lehetett bedoktalni az ora allast. Dehogy diktalom.. Most kevesebbet fizetek, kesobb meg majd még az emeletet fizessem tobbszorosen. Inkabb elore kifizetem most havonta
csinálok majd a héten aioli-t is, -----fogyjon a sok fokhagyma --- ahhoz csak a tojássárgája kell, a fehérjéből pedig csinálok egy jó zöldséges " szegény rántottát", ami szinte 90% fehérje
leves