látom, egy másik topikban a haverod adja alád a lovat szóval akkor ne fingozz a beírásaidba, mégha drukkol is neked az a..... nyom inger nem lehet normálisan írni? úgy, hogy ne sértsd meg a másik embert?
A fingod sincs egyszerű koznyelvi szofordulat. Nem sértő csak ha tévesen rossz hangnemet és hangsúlyt képzelsz mellé (ugye mindenki magából indul ki) Viszont biztos hogy nem bántóbb mint azt mondani valakinek hogy hülyeségeket beszélsz, egy olyan témában amihez köztudottan jobban ért nálad. Tehát igen, elvarom a bocsánatkérést Én leirom hogy nem banto hangnemben írtam amit írtam, kvázi bocsánatot kérve ha félre értetted. Most már csak a te lelkiismereteden múlik a te részed hogyan ítéled meg.
szerinted nekem kéne bocsánatot kérnem a modorod miatt? te az anyáddal is úgy beszélsz, hogy "fingod nincs" ? ja, ha igen, akkor értem, hogy nem tűnt fel, miért töröltem a hsz-ed
Mondjuk amilyen likviditas van a BET-en lehet nem lesz nagy valtozas. A kisebb papirokra ertem mert ugye azoknal lehet jobban megkavarni az allovizet. Majd meglatjuk szerintem lesz 1-2 eset,hogy nezunk mint a moziban:-)
Tegnap vagy tegnap előtt még valakinek írtad hogy majd az amcsi tőzsdérol adjon egyszer tippeket vagy valami ilyesmit mert szeretsz és szívesen tanulsz! Akkor ez mégsem igaz teljesen... Amúgy a stop neked lehet nem fontos. Az általad is féltett kicsiknek azonban ebben nem rólad kellene példát venni mert nem biztos hogy elég ügyesen kereskednek és jellemzően sok dolgozik, nem egész nap a gép előtt van mint általában te. Ezt fogadd el
gyakorlatilag bevezetik az ultrakockázatot a magyar tőzsdére, ez nem kisbüfi-barát, ez nem az, hogy a magyar családokat olyan befektetések felé vigyék, ami nem otp--- na, kimondtam , kinek jó ez az intézkedés
Most meginkabb fontos lesz foleg azoknak akik olyan papirokban lesznek jelen ahol nehany speka mar nagyobb elmozdulast is kepes eloidezni. Persze azoknak akik nem kovetik a kereskedest all in. (nincsenek pl a gep elott)
feel, nem a technikai résszel van gondom hanem azzal, hogy sok ember nem lóg egész nap a gép előtt és lehet, lesz olyan, aki este szembesül azzal, hogy 40%-ot esett a papírja ----- de úgy látszik, senki nem érti, miről beszélek
bár lehet röhögni rajtam, hogy ma esetlen voltam és csak 15 ezret kerestem, de mentségemre szól, nem mindig vagyok a top-on és ma sok pecsenyét kisütöttem a hétvégi bulira:)
leves