Nem keseredtem el mert ez nem a szeretetszolgalat mint tudjuk :-)csak meguntam es gondoltam kicsit pihire teszem a topikot.Viszont a tobbseg azt mondta,hogy hagyjam nyitva ezert minden megy tovabb.
ahogy tegnap is írtam: eleve nincs sok wallisom, és azt is hagyom ahol van, max ha forgalommal megindul, akkor esetleg hígitok. de amíg a 120-nak még csak próbából se megy neki, addig kérem "nincs itt semmi látnivaló".
hát tegnap www is írta, hogy ő is főleg est-ben mozog a kicsik közül, bár neki is van wallisa nem tudom, újabb csalódásos nap wallisban, de én ilyen könnyen nem adom fel valami turpisság lesz benne szerintem, csak váratlanul
persze volt már olyan, hogy kivettem papírból egy-két alsó eladási megbízást, de azt csak olyankor szoktam csinálni, ha olyan hír jön, hogy várható, széttépik a papírt és akkor valóban többet lehet nyerni de én annak a híve vagyok, hogy betettem oda az eladást, nekem úgy megfelel, akkor ha nem kell, nem módosítok ----- főleg ilyen kutyavacsorája napon, mint ami az elején volt est-ben
Akkor te jobban állsz, mint én. :) Nem tudom lefele vegyem-e, az egy elátkozott papír, ülni kell benne heteket pár forint nyerőért. Alig szokott forgalom lenni. Ugyanakkor innen már nem valószínű, h túl sokat fog esni. Még kitörpölöm, megpiszkáljam-e...
másoltam délután, 111.5, 111, és 110.5-ön kaptam egyedül wallisba tettem több pénzt, mint amennyit adtam, de ma felszabadult 2 millió az est, futur, cig miatt szóval nagyon örülök a félig-teli-pohár napnak is:) pénteken voltam mérges magamra, amikor nem cselekedtem időben
vettem azt is: 2019.11.19 14:51:44FUTURAQUA Vétel 2000 db 100.2 Ft áron teljesült (szerződésszám: 5750521, én 6K-t tudtam adni 107, 107,6 és 107.8-on és ez után nem figyeltem, csak amikor a "balhé" volt benne 98-ra is álltam venni, de ott nem kaptam
én is beállok előre az eladásokkal, és nem szeretem kikapkodni, ha nem muszáj hopp:) 2019.11.19 16:43:27ESTMEDIA Eladás 2000 db 139 Ft áron teljesült (szerződésszám: 5743783, --- ez 135-ös vétel volt:) tisztességes haszon lett és nagyon gyorsan:)szerintem ma elérem a 95 ezret az allokáció után, szóval jó nap:)
Viszont futurt nagyon durván visszalökték... Mikor 108 volt, adtam be 103,102-re vételt, aztán 98 is volt talán. Mindegy, kicsi pakkokat veszegetek, szerintem ott is lesz még felkör!
Ezt nem lehet tudni. Néha azon gondolkodom, h várok csomót, mire eléri azt az árat a rv, ahova betettem, de akkor már belendül és jóval feljebb megy. De inkább ez, mint hogy pár forinttal alatta fordul, és esik vissza. Amit nyerőben eladtunk Éva, az már a tuti!! Nekem ez a filozófiám. :)
Ma minden szuper volt, egyedül a Wallisért volt kár. Belelkesítettél, h jó lehet, úgyh vettem 111.5-en 1k-t. Ez valszeg ragadós lesz. De mindegy, ennyi állhat benne pár hónapot is, ha megint 100nál szüttyög majd. De kisebb bukóban leszek, mint a főnök, aki 113ért vett! :)))
leves