KEG Közép-európai Gázterminál Nyilvánosan Működő Részvénytársaság
(székhely: 2545 Dunaalmás, 0704/35., cégjegyzékszám: Cg. 11-10-001604; a továbbiakban KEG Nyrt.)
2016. április 29-i megismételt és felfüggesztett közgyűlésének folytatásaként
2016. május 27-én megtartott közgyűlés
HATÁROZATA
A KEG Nyrt. tájékoztatja a tisztelt részvényeseit, hogy a 2016. április 18-ra összehívott éves rendes közgyűlése
határozatképtelensége miatt 2016. április 29-i megismételt és felfüggesztett közgyűlésének folytatásaként 2016.
május 27-én megtartott közgyűlése az alábbi határozatot hozta.
1/2016.05.27. sz. közgyűlési határozat:
A Közgyűlés részvényesi indítványra úgy határozott, hogy a meghirdetett közgyűlési napirendi pontokat
nem tárgyalja.
A Közgyűlés felkéri az Igazgatótanácsot, hogy a mai közgyűlést követő 60 (hatvan) napon belül közzétett
hirdetménnyel új közgyűlést hívjon össze és terjesszen elő határozati javaslatot új könyvvizsgáló szemé-
lyére és megválasztására.
Összes szavazat száma: 6.169.509, ebből „igen” szavazat: 6.169.509, „nem” szavazat: 0, „tartózkodott”: 0, nem
szavazott: 0; szavazati arány: 100 %; alaptőkéhez viszonyított szavazati arány: 41,22%.
Tata, 2016.05.27
semmi nem lesz. meg fogják szavazni a 30ftot. szlovákok szerintem pénzzel meggyőztek pár kisrészvényest netán otcn megvették tőlük a csomagot, vagy szimplán a szavazatukat. volt rá 1 hónapjuk. van az a pénz amiért a hiányzó pár százezer szavazatot meg lehet szerezni.
Szerintem akkor is befrankózzák a csalárd csődöt. A befektető ugyanis szintén vissza akarja kapni a pénzét. Ha neki vissza tudják fizetni, de a banknak nem tudták, akkor kamu a csőd!?
Szvsz itt akkor már nem a ló lába lóg ki, hanem az egész ménesé. :)
Lehet. De akkor sem értem. Ha kifzetnék a teljes követelést, akkor csalárd csőd miatt lennének támadhatók. Innentől kezdve nem tudom elképzelni, ki mit akarhat?
KEG topik.
Venni vagy cserélni?
Zoltán?