Nevetgélni lehet. Én is jól éreztem magam mind a Danubiusban, mind a TVK-ban. Ott is mentek az ezekhez hasonló riogatások.
A rv-eseket ki kell fizetni! Milyen áron?
Csak ez a valódi kérdés!
Ilyen kivezetéssel való riogatást már tapasztaltam pl. Danubiusnál is. Ott 3000 környékén meg is kérdeztem, hogy miért lenne gond a kivezetés, amit 6 felettire gondoltam.
Itt mennyi lenne a kivezetési ár? :)
Kedves Trollok, kárörvendők, okostojások!
Kedves tpikosok!
Mostmár lehet beszélni!
A jelentésből nyilvánvalóvá válhat számotokra, hogy nem ültünk és nem fogunk ölbe tett kézzel ülni.....várni, hogy elvesszen a pénzünk....Egy éve keményen a sarkukban voltunk....látjátok van eredménye, hiszen nem tudták végleg kirabolni a céget...február 29-i szerződés nem ment teljesedésbe....folyik a nyomozás, ellenük....ennyi feljelentést
(Könyvvizsgáló, részvényesek, MNB) már a hatóságok sem tudnak átlépni... ha nem lesz elegendő, akkor ha kell tüntetést is fogok szervezni...!!! Az MNB képviselői jönnek a közgyülésekre...ettől kezdve Mindennek szabályszerűen kell történnie!
Várjuk a jövő heti müsort...nekünk is van a tarsolyunkban egy-két dolog!
Reméljük ,hogy a megkezdett tőzsdereformmal talán eljuthatunk oda ,hogy az ilyen sekélyes beszámolókat azonnal kiegészitésre visszadobják, ugyanis csak megtévesztésre alkalmas ,a valós kép értékelésére nem .Persze ,ha ez a cél ,akkor megint sikerült.Uggye feltünt ,hogy hiányzik a világpiaci háttér ( LPG árgörbe) és a vizuális megértést segitő grafikonok . Pedig arra hivatkoznak ,hogy orosz és más volt szovjet területekről importálnak ,akik óriási eéadási kényszerben szabályosan herdálták a PB-t. Na akkaor az a nyereség prémium vajon hol van. Aztán a szinergiahatást irják ( sicc..) ,csak nem mutatják ,itt ugyanis valószinűleg a nagyobb marzs kivezetését segitette elő. A személyi felelősség és alkalmatlanság megint nem jön elő ,pedig ennyi veszteséget összehordani, szétlopni ( bocsánat átjátszani ) a vagyonelemeket ez mind ellentétes az etikus üzleti élettel ! Ja , persze kimaradt a büntetőügyek,büntetések , személyi felelősség , kockázatok elemzése ,de van helyette maszlag ,hogy egy magyarul alig-alig beszélő vezetés mi mindent fog összerakni...Igen a KEG romjain ,ha a hatóságok még sokáig tűrik ezt a szabadrablást.DrSJ
KEG topik.
Venni vagy cserélni?
Zoltán?