A kárpótlási jegyek ügyében az utóbbi időben igen aktívnak mutatkozó ügyvéd, dr. Varga Tamás keresetet adott be a Fővárosi Bíróságra, amelyben kérte a bíróságot, hogy a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. Törvény 21. § (1) és (7) bekezdése alapján határozatában kötelezze a Központi Kárrendezési Irodát (KKI), valamint Pénzügyminisztert, a kárpótlási jegyek kibocsátójának képviselőjét, mint adatkezelő szerveket a kárpótlási jegyekkel kapcsolatos kérdéseik pontos(!) megválaszolására.
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=45509
watson: rosszul informált vagy keress utána a neten...megtalálod hidd el.
Láma: egyetértek veled , csak az baj , hogy watson is csak regél de minek. Sajnos nagybüfik még nem kezdtek el jegyben játszani talán jövőre, bár érdekelne az is, hogy OV mit fog csinálni a jegy ügyben mert ő a tv.betartója. Kiváncsi leszek. A szocik mit csináltak 8 év alatt? Haverjaiknak kifizették a jegyek ellenértékét valutában. Nézz utána.
penznyelo:neked nagyon nagy a szád, kiváncsi leszek ha majd megindult mit fogsz itt mondani, nagy szakértőnek tartod magad de nem vagy az, én anno zolóra hallgattam econetben is amikor 52-55 között mozgott olvasd vissza majd ha nem hiszed én lám-lám nem is keveset szakítottam vele 200 körül. Sztem mielőtt bkit régi motorost elítélsz olvass vissza és ne csak a jegy fórumban. Másrészt te honnan tudod h milyen perek vannak. Watson: rád nem kommentelek, anno hírdetted a pert te is aztán mi lett belőle semmi , írjatok nekem hírdeted de minek úgyis tőrlöd. No comment az egészre. Azért mert pár kisfüttyencs elad pár száz darabot mindenki összeszarja magát és jön a összeg ez a kormányzat miatt van. A szocik mit csináltak 8 év alatt? Semmit, arra volt eszük, hogy bizonyos csoportot kárpótoljanak USD-ben vagy EUR-ban...keressetek majd utána.
"zolo, ha jól emlékszem te beszéltél perről, de nem írtad meg hogy mire jutottál ;)"
Nem hát. Viszzanéztem 2-3 évvel ezt a topicot (nekem is volt jegyem, ezért emlékeztem is rá). Zolo kezdőkén tapogatózva érkezett ide, érdeklődött mi a sztori a kárpót. jegyben (ár kb. 1100 ft). Aztán amikor esett, elkezdett vételre buzdítani. A válság óta (800 alatt) már szakértőként és "nemzetközi perek folyamatban" szövegekkel írt ide. Konkrétumot sose írt.
Rádbízom annak eldöntését, hogy ez így mennyire hiteles. Számomra a Humet topicbeli marslakoéhoz közeli. A különbség az, hogy sokkal okosabban, hozzáértőbben tette, amit tett. Emiatt persze károsabb is, marslakorol üvölt egy kezdő számára is, hogy kamuzik.
Érdekes történet ez a jegy, ma is adtak párat.
Minősíti a kormány-politikát ez is.
zolo, ha jól emlékszem te beszéltél perről, de nem írtad meg hogy mire jutottál ;)
Egyébként írtam a minisztériumoknak e-maileket, és érdemi válaszok helyett annyit írtak hogy később foglalkoznak vele. Most terveztem ismételten írni, hogy mi lesz, és a perhez is több kedvem lenne ha volna több támogatója. (mr.watson@freemail.hu)
Nem kell elnézést kérni, nem komolyan írtam.
Lényeg, hogy én is poziban vagyok, tehát reménykedem. Amint a közelmúltban írtam, áttettem tbsz-re a kpj-imet, így hosszú távra rendezkedtem be.
Sorry. Szokásomtól eltérően nagyon pontatlan voltam. Newedge és zolo itteni tevékenységét tartom igazán károsnak. A tiédről nincs ilyen véleményem, elnézést mégegyszer.
Kicsit szomorú vagyok, hogy nem tartasz hitelesnek, de látom, olyan magasra tetted a lécet, amit te sem érsz fel
(ha komolyan gondolod, hogy Watson az egyetlen, akkor magadat is a hiteltelenek közé soroltad:))
"Nem kell valami őstehetségnek lenni ahhoz,hogy fityisz kormányzása idején milyen fantázia van a jegyben.
Amíg nincs benne érdekük 1 fillért nem fognak erre áldozni."
Egyetértek teljesen. Newedge poziban van. Érthető, hogy ideges, mert 1000 felett vette, most meg 500 alatt és üres a könyv. És 2-3 éve ül benne. Nem piszkálásból írom, csak nagyon nem szeretem a speki papírok topicjaiban a hülyítést. Érdemes visszalapozni 2-3 évvel ezelőttre ide. Newedge tapogatozó hozzá nem értőként jött ide. Az utóbbi 1 évben pedig nemzetközi perekről beszél itt, a bennfentesség és nagy játékos látszatát keltve. Zolo dettó. Watson az egyetlen hiteles ember itt.
Nem kell valami őstehetségnek lenni ahhoz,hogy fityisz kormányzása idején milyen fantázia van a jegyben.
Amíg nincs benne érdekük 1 fillért nem fognak erre áldozni.
Sztem azon kell inkább imádkozni,hogy a forintot ne üssék szét,mert akkor nem a kárpotlási jegy csere-átváltás lesz a legfőbb gondod,hanem,hogy a lakosság vele a bankrendszer majd az országunk csődje bekövetkezik-e...
nyelo azt gondolom h stróman vagy szerintem mert nagyon erőlködsz jegy témában, szerinted mi lesz a jeggyel örökre megmarad ? a magyar állam mindig kifizette a tartozásait, szerinted ezt csak úgy bezúzzák minden ellenérték nélkül? te sem gondolod komolyan.csak tudnám miért erőlködsz ebben a fórumban ennyire áruld már el. mert ha eladtad most vvheted ha meg akkor meg minek? de komolyan tedd már meg h erőlködését lényegét megosztod velünk.köszi
Kárpótlási jegy: Most mennyi is az annyi?
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=45509