A kárpótlási jegyek ügyében az utóbbi időben igen aktívnak mutatkozó ügyvéd, dr. Varga Tamás keresetet adott be a Fővárosi Bíróságra, amelyben kérte a bíróságot, hogy a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. Törvény 21. § (1) és (7) bekezdése alapján határozatában kötelezze a Központi Kárrendezési Irodát (KKI), valamint Pénzügyminisztert, a kárpótlási jegyek kibocsátójának képviselőjét, mint adatkezelő szerveket a kárpótlási jegyekkel kapcsolatos kérdéseik pontos(!) megválaszolására.
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=45509
Szerintem nem lesznek itt perek elég egy törvénymodositás eddig csak alanyi határozatos jegyekkel lehetett termőföldre licitálni majd lehetséges kopasz jegyekkel is,,450 ezer hektár állami föld van kb az 5% felszivná az összes jegyet és valjuk be ez nagy érték nem hinném,hogy a fidesz közeli nepperek kihagynák ezt a lehetőséget.És a gazdakörök is várják az állami földek szétosztását.
lehet venni ezerrel a jegyet Orbán kijelentette , hogy a tv.,jogszabályokat az állam be fogja tartani tegnapi beszéde szerint, ez jó jel ha már a szocik @sztak az egészre kormányzásuk alatt. Hajrá..
pár éven belül már az EU is meghozza a beadványra a döntést a magyar bíróságokban nincs bizalmam meg amúgy sincs értelme itthon perelni, mivel bizonyítottan törvénysértő amúgy a bevezetés is Ptk. ellenes volt, ezért csak az EU-tól várható lépés akkor meg kamatos kamat és egyéb az nem 1742, a több yardos jegytulajok meg kivárnak szerintem sok lehet Vityáéknál is hidd el watson, nem véletlenül támadtak anno Feri részvénycsomagos programját, ki kell valamikor fizetni.
zolo, te ebből földet nem kapsz már az tuti. Privatizálni se nagyon fognak. Orbán 1998-ban is azt hazudta hogy lezárja a kárpótlási folyamatot, de 2002-ig szart se csinált.
Talán a bevonásban lehet még hinni és kapsz érte 1742-t sok év múlva. Vagy valami fos veszteséges állami szart részvénytársasággá alakítva az arcunkba tolnak.
Azért annyi fáradságot vehettél volna, hogy megnézel egy grafikont 1998. május és 2002. május közötti időszakról!
2000. augusztusában van egy csúcs benne 850-900-ig, ekkor kezdtek foglalkozni egy várható antenna privatizációval, de nem lett belőle semmi, mert akkor tovább is ment volna felfelé!
Tudom, mert akkoriban adtam 860-ért!
be bizony ahogyan a molnál is, kénytelenek lesznek privatizálni Viktor papáék is nincs más út, de én a föld moratóriumot látom kiútnak,természetesen az EU-s jogi úton kívül. Le kellene zárni végre a kpjegy történetét amely egyedülálló módon létezik még a világon. Alkotmányellenes és törvénysértő szvsz.
egyetértek, szvsz a földtv.dologgal lesz valami, nem látom értelmét annak ,hogy valaki napon belül odadobja , nézzétek a mai kötéslistát, ma is van ua az eladó és vevő..no comment.
Emlékeztek még az Orbán kormányra!
Abban az időben 400-500 Forint között volt évekig, 310 volt az alja!
Az Antenna privire egyszer megindult, de amint kiderült hogy kacsa volt, egyből vissza is eset!
A tőzsdei jegyeket nem számolták be a privatizációkor!
pont ez a lényeg a kicsiktől és short termre játszóktól való elvétel, kíváncsian várom Viktor atyánk döntéseit kpjegyben persze Brüsszel megy függetlenül ettől..
Azt mondtad te léptél már valamit.
Én leveleztem már a PM-el, és pert is indítanék, ha lenne egy elhivatott ügyvéd.
Hosszú ügy, ezért nem szívesen foglalkoznak vele mezei ügyvédek.
Na meg ha perbe vágnék, előtte vennék is valamennyit ha bejönne végre egy kis dohányom.
Látom fájt valakinek hogy Orbán Viktor hazudott :DD
Kárpótlási jegy: Most mennyi is az annyi?
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=45509