A kárpótlási jegyek ügyében az utóbbi időben igen aktívnak mutatkozó ügyvéd, dr. Varga Tamás keresetet adott be a Fővárosi Bíróságra, amelyben kérte a bíróságot, hogy a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. Törvény 21. § (1) és (7) bekezdése alapján határozatában kötelezze a Központi Kárrendezési Irodát (KKI), valamint Pénzügyminisztert, a kárpótlási jegyek kibocsátójának képviselőjét, mint adatkezelő szerveket a kárpótlási jegyekkel kapcsolatos kérdéseik pontos(!) megválaszolására.
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=45509
sokan fognak csatlakozni egy nemzetközi perhez, persze nem a 50-100 db-os tulajokra gondolok, én minden jegytulajdonost addig arra buzdítanék, hogy írjon levelet a PM-nek illetve az IRM-nek, arcátlanság amit csinálnak 2006 óta.
Elvileg az AB-nek 30 napon belül valamit kellene reagálnia a beadványra vagy nem?
Ha valaki AB közeli és olvassa a fórumot kérem reagáljon...
watsonnak: kis ideje adtuk be az AB-nak a beadványt, most erre várunk amennyiben negatív irány Brüsszel..röviden ennyi..pár száz db-bal el lehet játszani ha valakinek megéri nosza..
valaki szeretné újra 6xx alatt látni..páran meg remegnek
r76: köszi megkaptuk a mailedet természetesen figyelembe vesszük, hamarosan a blogot egy anonim ürlapon mindenki bejelölheti a mennyiséget amelyet birtokol és amennyiben csatlakozni kíván hozzánk.
állami privinél lehet felhasználni de nem ez a lényeg olvasd a blogot. nem véletlenül megy a jegy, nem a richter hanem más miatt ami fontosabb az állami vagyontárgyak értékesítése idén és jövőre. Figyeld a híreket.
Akkor csak orulj es ne duzzogj! :)
Latom, azert a nagy zuhe utan ovatosan kereskedik vele mindenki. Nem rangatjak ezerrel, de jobb is. Egy stabil emelkedes jobb lenne, de ki tudja, meglesz e?
Hol láttál te bármilyen lehurrogást?
Bemásoltál egy hírt, én meg kiegészítettem, mert ebben a topicban ez a hír részlet önmagában félrevezető lehet. Ennyi. Ahogy neked jogodban áll bemásolni egy hír részletet és elmondani a véleményed, nekem jogomban áll kiegészíteni ezt. Különösen ha ez kulturált stílusban történik.
"A befektetési- és kárpótlási jegyek forgalma májusban 7,3 milliárd forintot ért el az áprilisi 6,3 milliárd forint után..... "
Azért tudod, mi a különbség a kettő között. A kárpót jegy forgalmát meg látjuk. Ultra illikvid.
Kárpótlási jegy: Most mennyi is az annyi?
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=45509