A kárpótlási jegyek ügyében az utóbbi időben igen aktívnak mutatkozó ügyvéd, dr. Varga Tamás keresetet adott be a Fővárosi Bíróságra, amelyben kérte a bíróságot, hogy a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. Törvény 21. § (1) és (7) bekezdése alapján határozatában kötelezze a Központi Kárrendezési Irodát (KKI), valamint Pénzügyminisztert, a kárpótlási jegyek kibocsátójának képviselőjét, mint adatkezelő szerveket a kárpótlási jegyekkel kapcsolatos kérdéseik pontos(!) megválaszolására.
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=45509
Ez is igaz. pl ha olvassák netán akkor egy rémisztő javaslat rituális öngyilkosság, egyenként felgyújtjuk magunkat a Parlament előtt a kizsákmányolt jegy tulajok nevében. De abban a sorrendben ahogy a listán itt szereplünk. :) Csak viccelek mielőtt a fekete autó megáll a ház előtt.
Keleres mennyiségről van hivatalos infó. Csak hány polgár birtokolja. Keleren kívül ami van az elfelejtett kis menyiségek lehetnek vsz.
A piacon lévő jegy-mennyiséget mindenki csak saccolgatja. Szerintem az a mérvadó, hogy a KELER-nél mennyi van, de erre még senki nem vette a fáradtságot, hogy megkérdezze (én sem :-) )
Úgy gondolom, hogy amennyiben megvan a minimális 10 fős létszám, összejövünk valahol és egyeztetjük a stratégiát. Nem tudom, ki olvassa a fórumot, de jobb, ha nem adunk ki mindent idő előtt.
Olyan szempontból gondoltam, ha sokan vagyunk, az együtt már elég szép mennyiségű jegy is lehet. Máshogy lehet tárgyalni.
Kíváncsi lennék összesen hány embernél lehet jegy még. Gondolom van sok olyan akinél ott maradt pár db. De több ezer db-os tulajokkal számolva nem olyan hű de sok ember az a 2 milla db jegy.
nem lényeges, hogy kinek mennyi van, csak a létszám kell az egyesülethez.
Aki tud magával hozni barátot, családtagot, jelezze, mert akkor már szinte meg is vagyunk.
Van kb 2 milla db jegy még forgalomban (állítólag) nem tudom, hogy így együtt mekkora részét képviseljük, de szerintem csak itt a fórumon %-osan elég jó részarányt össze lehet szedni.
Kárpótlási jegy: Most mennyi is az annyi?
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=45509