A kárpótlási jegyek ügyében az utóbbi időben igen aktívnak mutatkozó ügyvéd, dr. Varga Tamás keresetet adott be a Fővárosi Bíróságra, amelyben kérte a bíróságot, hogy a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. Törvény 21. § (1) és (7) bekezdése alapján határozatában kötelezze a Központi Kárrendezési Irodát (KKI), valamint Pénzügyminisztert, a kárpótlási jegyek kibocsátójának képviselőjét, mint adatkezelő szerveket a kárpótlási jegyekkel kapcsolatos kérdéseik pontos(!) megválaszolására.
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=45509
én sem gondolom h tálcán fogják kínálni a névértéken a spekuláns tőzsdéseknek max a határozatosoknak, itt más konstrukció lesz sztem is. A 180 napos átlagár szépen megy fel , lehet, hogy ez is egy cél.
Azért fogalmaztam így, mert nem szimpla állampapírra gondolok (az ugyanis nagyjából olyan lenne, mint a pénz, csak nem kell azonnal kifizetni), de nem írom le, mi jutott eszembe, mert nem akarok ötletet adni a kormánynak (ez az ötlet ugyanis nem túl kedvező a jegyeseknek).
A HBW Express takaréklánc tulajdonosai a HB Westminster kb. 4.5000 kisbefektetője , írányítója a 0,1 %-s különleges "C" sorozatú részvényesek Leisztinger-Fáy.
HB Westminster alakult át Arago Rt -vé.( Még megvannak HB Westminszter részvényeim )
Pannon Váltó is kárpótlási jegyen keresztül kaszált sok-sok kisebségi üzletrészt szerzett meg.
"Szeretnek dolgozni, de csak akkor, ha az a saját zsebükről szól:)"
azt mondod...?
... akkor remélem hogy most az okt. 31 közeledtével már ők vásárolják ;)
Annyit agyaltok megfájdul a fejetek :-)bármi is lesz a FORRÁS ,,kárpótlási jegy kombinációnál undorítóbb dolog nem történhet ,,,,de végül is pénznyelőnek is lehet némi igaza mert politikusokról van szó és ők kiszámíthatatlanok :-)
Szerintem a kp esélye 0. Szintén gyakorlatilag kizárható a valami állami tulajdon eladása. Tehát csak valamilyen államkötvény csere konstrukcuó jöhet szóba.
nem mondtam , hogy tuti de ahogy közeledik a dátum úgy emelkedünk, úgy lesznek egyre mohóbbak és kapzsibbak a vevők tehát spekulálnak rá , én így látom :)))
Kárpótlási jegy: Most mennyi is az annyi?
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=45509