Már bocs, de össze-vissza "beszélsz". "Mivel a költségeim is devizában keletkeznek egy devizás bankkártyát is fenn kell tartanom..." vs. "Forintban fizeted az alkalmazottad vagy forintban veszed ki az osztalékot." Felfogod végre, hogy abból indultam ki az idióta szöveged alapján, hogy nem kell átváltanod? Nem azt írtad, hogy bizonyos költségelemek, hanem hogy "a költségeim is devizában keletkeznek". Ennyira nehéz a felfogásod, vagy trollkodni akarsz? "Van egy kisvállalkozásom." - kisvállalkozás, nem egyéni vállalkozó..." Ja, és eddig totál pongyolán fogalmaztál, majd pont most fogsz pontosan, mi? B+, és tényleg nem mikrovállalkozásról beszélünk btw.? Csak ha már annyira pontos akarsz lenni, akkor a 10 fő alatti vállalkozásokra is gondolni kell... nem tudom, hogy az van-e neked, de le is sz..rom, mert kezdesz egyre bunkóbb módon viselkedni, mintha az, amit leírsz, az szentírás lenne, a megmásíthatatlan kinyilatkoztatás, stb. Közben meg össze-vissza csúsztatsz és pontatlanul fogalmazol, de nyilván ezért is én vagyok a hibás... holott én csak azért vagyok hibás, mert ilyen gyökér-mentalitású "honfitársakkal" is szóba állok. :) Ha neked az kell, hogy elnézést kérjek, amiért látatlanban is megpróbáltam segíteni, akkor esetleg megteszem... de nem most, mert , kb. el is fogyott a türelmem, úgyhogy csá... Azaz még pár gondolat, bár segíteni nem tudok vele... váltsd csak nyugodtan a devizádat, ahogy akarod. Ja, és tudtad, hogy a devizaárfolyamok ingadozásána még nyerni is lehet? Na, akkor talán megtudod, mire találták ki a tőzsdét :) De nehogy kötözködésnek vedd, felőlem annyit rinyálsz, amennyit csak akarsz... tudod: vannak, akik mindenben a "veszélyeket" látják, és vannak, akik a lehetőséget. Hátha ez segít, bár erősen kétségeim vannak... nyilván vernyákolni könnyebb meg másokat hülyének beállítani (btw. egy közös IQ-tesztre nagyon kíváncsi lennék, hány ponttal maradnál alul, de ezt már nem fogjuk megtudni... lehet, hogy csak azért vagy rám dühös, mert sz..r napod volt, meg az is lehet, hogy a magyar nyelvtan nem megy neked, amúgy lehetsz akár brilliáns matematikus is, stb. Tudom, hogy nem vagy, de azért hátha jól esett, hogy ilyet írtam :) Ja, és ügyesen tudsz trollkodni... elismerésem. Engem nehéz rávenni arra, hogy egy kvázi-funkcionális analfabétának magyarázzak hosszan dolgokat. De mondom, hogy ebben akár tévedhetek is, mert lehet, hogy érted a magyar nyelvet, csak "valami közbejött"... tumor, brainfart, ilyenek :) Na hagyjuk, mert engem is jogosan érhet az a kritika, hogy nem kérdeztem bele először, nem voltam illedelmes, stb. Dehát nem vagy egyedül a sajátos stílusoddal te sem :)
Itt a bejelentés: a horvátoknak elõbb lesz eurójuk, mint nekünk
Ugrás a cikkhez