Továbbra is 890 Ft a kulcsszint.
Ha azon átmegy, márpedig átfog menni, a harmadik próbálkozás sikerrel szokott járni az ellenállások támadásakor, akkor nagy tér nyílik előtte.
1000 Ft majd a 1180 Ft.
Ezt most érdemes tartani.
A válság sem fogott rajta eddig, ha az enyhül majd, az árfolyam is megindul.
Egy az irány.
Lehet, hogy van pörgés bennük, de azok a cégek egy kalap szart se érnek, mert nyelik a pénzt (kisbüfik pénzét), mint kacsa a nokedlit.
Itt meg jönnek az eredmények, a Q3 kifejezetten jó lett, ennyire én se számítottam tőlük.
Mindegy, Pannunion helyett jó lesz ez is.
Azért ezeket veszik mert ezeknél nagy a pörgés. Ebben az évben kétszer dupláztam ECO-val míg a GSPARK hiába jó, hiába nyereséges , lényegében két éve nem mozdul az árfolyam.
2009 nyara óta ide rögzült 800 körülre. Se föl-se le. Aki hisz a "sztoriban", az is unja már, de nullában azért a várakozás is kellemesebb, mint egy tetemes mínuszban ülve.
azért mert semmi újdonság nincs. aki ismeri a sztorit és akart az már rég megvette, mert egy éve is ugyanilyen világos volt a helyzet. új belépők meg nincsenek.ez nem egy rövidtávú történet
Érthetetlen számomra, hogy miért nem merik venni.
Itt eredmények vannak, nem pedig soha nem teljesülő ígéretek, mint a tolvajmédiában, tolvajgyógyszeresben.
Magam részéről hosszútávra vettem, (kivétel ha ebben az évben duplázódik az ár) de már így is van rajta 5% nyereség + osztalék! :))) Egyébként szinte miden papír brutál esett, ahhoz képest nem rossz!
GSPARK
MA hozza nyílvánosságra Q3 számokat.
Lehet hogy érdemes itt 800-on belevenni mert holnap 850-en nyit.
Vélemény?