Hibát találtál?
Javaslatod van a fórummal kapcsolatban?
Nem vagy biztos benne, hogy amit látsz, az bug vagy "fícsör"?
Ide írd le, és meglátjuk, mit tehetünk!
Lehet az elmúlt fél napban is alakult az oldal, de ami most van, az szerintem jó irányban tett nagy lépés. Kisebb hibákat még látok, van még csiszolni való. Mobilról is jó. Ott ami szembe tűnik, hogy a topic főoldalon a téma címének oszlopszélessége ugyanannyi, mint az utolsó hozzászólás oszlopa. Engem inkább a téma címe érdekelne, nem az, hogy ki és mikor szólt hozzá utoljára. Inkább az vesszen ködbe, legyen kipontozva, és a téma címe legyen minél hosszabban megjelenítve.
Arra a narancssárgára hiába kattintok, mindenféle képes hírek jönnek elő, de a topiklista pont nem
Törölt felhasználó2019. 09. 07. 19:59
Tisztelt Gépház! Azt vettem észre, hogy ha belépek és egy ideig nem használom a topikot, egy bizonyos idő után "kidob" és újra be kell jelentkeznem. Változott ebben valami? Mennyi idő után dob ki automatikusan? Lehet ezt az időt valahol állítani, maximálni??
topkikok szűrése lenyílik és azzal a lendülettel el is tűnik. használhatatlan, olvashatatlan, iszonyatosan gyatra az új design és szerkezet. ennél az ezer éves design is jobb volt
Gépház
Javaslatod van a fórummal kapcsolatban?
Nem vagy biztos benne, hogy amit látsz, az bug vagy "fícsör"?
Ide írd le, és meglátjuk, mit tehetünk!