Hibát találtál?
Javaslatod van a fórummal kapcsolatban?
Nem vagy biztos benne, hogy amit látsz, az bug vagy "fícsör"?
Ide írd le, és meglátjuk, mit tehetünk!
Javítandó: 1. Híreket tényleg jó volna visszacsempészni 2. Előzménynél lehessen látni is az előzmény számát, ne csak link legyen 3. Nagyon szellős a mostani rendszer (bár ez lehet, valakinek tetszik)
Ami jó: 1. a plusz/mínusz most jobbnak tűnik 2. jobban lehet látni a profilokat (vagy eddig csak nekem nem tűnt fel) 3. van avatar :-)
Egyetértek. A régiben be lehetett állítani a jobb szélre modulokat, jó lenne, ha most is lehetne. Amúgy szvsz túl szellős az elrendezés, ezért kevés tartalom -és túl sok dizájn- látható egy képernyőn görgetés nélkül. Trendi de a régi áttekinthetőbb és nagyobb tartalomsűrűségű volt. Javaslom sűríteni vagy egyéni beállítás lehetőségét megteremteni.
Hát, nekem a régi jobban tetszett: - azonnal láttam, mi az előzmény - most a gomb fölé kell másznom és várnom - jobb oldalt ott voltak a hírek és a topicok, azonnal látszott, mi frissült - mint a hírek oldalain továbbra is / egyelőre még - mintha tömörebb lett volna, több szöveg jelent meg egyszerre - a nyitó hozzászólás szerintem felesleges(en foglalja a helyet), bőven elég volna egy link
Ami nekem kicsit hiányzik (ez előző változtatásnál is jeleztem asszem): - egy adott tag hozzászólásainak kereshetősége
végülis beleillik a trendbe, hiszen általánossá vált hogy sorra cseszik el a jól működő oldalakat az újításokkal... kár hogy a felhasználóikat nem veszik figyelembe, szintén általános trend..
Gépház
Javaslatod van a fórummal kapcsolatban?
Nem vagy biztos benne, hogy amit látsz, az bug vagy "fícsör"?
Ide írd le, és meglátjuk, mit tehetünk!