Kedves siemens!
Jaaaa, igazad van!!!! :o)
Én is úgy emléxem akkor valahogy pont ott állt a 6 napos átlág! :oP Tényleg elolvastad azt a linket amit beraktam?!
Vagy linkeld ide légyszíves amit vagy ahol ezt "így" olvastad!
Szerintem átmeneti ez a helyzet !
2-3 hét múlva ugyanúgy 2600-2700-2800 körül leszünk !
Szerintetek hagyják Rényiék, hogy egy csomó 2800,-on lejegyzett részvényük csak 2400,-et érjen ?
Kizárt !
Nagy bukóban kiszállni nagy hülyeség !
Akinek nem a kajapénze van benne az inkább várjon, szerintem.
tartani még csak tartanák amúgy akik benne ülnek, de biztos lesz egy-két fasza speki aki lenyomja limitre, és paráztat.
fasza az időzítés, a 3 napos ünnep elkúrva...
az agyanúm hogy meg kell gondolni, lehet nem is éri meg ez a sok idegbaj, meg 40 évesen az infarktus...
inkább csórón halok meg 80 vagy afelett.
Kedves Mummy!
Ez egy sokkal korábbi történet, mint amit belinkeltél. Már majd' egy éve tudható volt a 2.800 Ft! "Az alaptőke emelés módja: új részvények zártkörű forgalomba hozatala pénzbeli hozzájárulás ellenében. A pénzbeli hozzájárulás mértéke: az alaptőke emelést elhatározó igazgatósági döntést megelőző 6 napban a BÉT záró árainak átlagára, de maximum 2800 forint/részvény." Mintha a mostani lenne, csak a szám változott! Pedig ez 2006. 10. 05.-i! Cél ár : 5.000 Ft!
nem fognak 1 évet várni, mert nincs annyi idejük rá. Az 1 év, és az 5000 Ft csak egy felső limit.
2009-re 2 gyárnak kell termelnie...
Valószínűleg megvárják az Applied Materials szerződést, és az EXIM Bank végleges finanszírozási szerződést, és akkor jöhet az új tulajdonosok bevonása...
villambozse: Az az érdekes, hogy sok újdonság nincs a Genesis háza táján... a legtöbb dolog már 1 éve tudható. Nincs új a nap alatt. Az egész story megvan előre 2 évre.
Valaki vagy elhiszi, vagy nem. Nem érdemes itt hírenként sz@rakodni...
Persze meglepetések mindig lehetnek. Számomra ezek érdekesek, nem pedig az, amit már hónapok óta tudunk. Az árfolyam pedig napi 40 milliós forgalmával nem igazán érdekes, mert 10x ekkora forgalomnál a napi limit is simán elérhető (bármelyik irányba). :-P Tehát drasztikus ugrások lehetnek, amikor a pletykák, illetve a tervek, hírként jelennek meg.
Nyaralni voltam, nem túl távól, és az új lakóparkok teteje tele volt napelemekkel. Ez a jövő, ill. a jelen.
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...