Eleinte károgó vészmadárnak tűntél, de mi van ha a 6. érzéked alkalmas a jövendölésre? Eddig nagyon bejött! Pár perc és 2000 alatt...
Mikor lesz 1000-en???
Nekem alapvetően igazam volt eredetileg, mert én voltam az egyetlen aki azt írta hogy nem lesz jó a jegyzés....
igaz utána optimizmust erőltettem magamra, de kár volt.
Ily gazdi miért nem fogadtad meg a saját tanácsod?Most komolyan, hogy csábulhattál el a végére, és ez nem költői kérdésnek szántam, ettől függetlenül szurkolok nektek!:-(
Ennek a topicnak néhány hozzászólása emlékeztet engem a a Mothy Python Gyalogg galopp c. filmjében Artur és a Fekete lovag harcára. A Fekete lovag a hrc közben elvesztette először az egyik majd másik lábát, aztán mindkét karját majd végül a fejét is, de továbbra is rendkívül optimista módon harcolni akart.
Hát persze szíve joga....
Törölt felhasználó2007. 08. 17. 09:17
Most egy kisebb leöntés egyenlő egy nagyobb beöntéssel. Padlóra küldik/küldhetik.
Jó lenne a következő napokban kielemezni, hogy miért és hogy tudtak ennyi embert behúzni a csőbe. Én most totál idiótának érzem magam...Ebből a kárból sokat kellene tanulni.
Látod gazdi, mostantól jobb ha hallgatsz a kicsi száddal. Ha olyan nagy arc lennél, mint ahogy felfestetted magad a marha beszólásaiddal, akkor most befognád. Jó röhögni rajtad :-D
Olyan jól összejött minden hogy az isten áldja meg.
jegyzés szar, amerika és a piac szar, 3 napos ünnep miatti para....
én alsólimit felett nem mernék venni, ha akarnék, de még ott sem
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...