Kedves Mindenki!
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)
35,3 volt a legalja tegnap, ahhoz képest a 42 majdnem +20%. :) Egy ilyen napot még fel lehet fogni adóoptimalizálásnak, spekának, visszapattanásnak, akárminek. De amikor már a második nap is így telik el, ott már gyanús, hogy bennfentesek veszik, akik tudnak valamit, amit a pórnép még nem. Hát majd kiderül.
Nekem már az sem mond semmit. hogy mi az az újkori token. De ha pénzt lehet vele keresni, akkor miért likvidáltad a pozícióidat? Nem mintha rám tartozna, hogy ki mit miért tesz az adózott jövedelmeivel, amiben egy (vagy ráadásul nem is egy) nagyágyú pedig hasznot remél. De mindez már lehet bennfentes infó, nincs harag, ha te, vagy Zsoltee nem reagáltok.
Bár rosszabb pillanataimban és a trendeket kémlelve véltem felfedezni némi korrelációt a Futur és a Set árfolyammozgásaiban. Ezért is mondom, hogy féltve őrizzük inkább a mostani pozíciónkat.
Melyik papír produkált a Futuron kívül 2 nap alatt 15 százalékot? Már az is egy kisebb csoda lesz, ha ezt megtartjuk. És alapvetően én optimista alkat vagyok.
Nekem volt már, hogy ez nem így történt. De a lényeg nem is ez, hanem hogy a Futur 56 HUF virtuális átlagom, és a mostani durván 41 HUF állományátlagom különbsége alkalmas volt-e adót optimalizálni. Ettől persze még a virtuális átlagomat akarom vissza, és ha sikerül egyszer, akkor az adózás hozta a profitot, nem holmi árfolyamnyereség. És nem cseszegetni akartalak, hanem csak úgy beszélgetni. Ery-vel egyetértve: amit Isten egyik kezével elvesz, azt a másikkal visszaadhatja. Vagy valami ilyesmi.
Van tér felfele, hogy kiszabaduljanak a hómadarak😆
Törölt felhasználó2021. 12. 30. 12:39
farkasfu 2021. 12. 21. 20:53
Előzmény:
-bubu-
emlékszel a 27-s célárra? Már régen volt és akkor még pontosan nem lehetett meghatározni, de már 37-nél járunk.... Azóta változott egy kicsit a víz minősége is ..:)) A nagy kérdőjel még mindig áll! A
hármas támaszból az alsó, a pingus fogta meg egyenlőre...!!! Nem jó
forgatókönyv, mert kifutott a ta-s célárig, a támaszok nem fogták meg.
Ilyenkor pattan és folyt köv. álltalában! Meglátjuk mekkorát bír
pattanni, ez lényeges lehet a továbbiakban. https://invst.ly/wy8gq
Futuraqua nyrt. részvényesek topicja
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)