Kedves Mindenki!
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)
Ez mind nagyon szép és megható, stb-stb., de ha nem a vezetőség a hibás az egész szerencsétlenkedő b@lfaszoskodásért pl. a watereummal egy gigaőrületes 2 évben, akkor ki a jó büdös franc? Hol csúsztak el a dolgok? Mert úgy látom az írásokból, itt mindenki ártatlan, áldozat és szent, csak valahogy arról nem esik szó, hogy ki(k) és hol, mi(kben) hibázott?
Ő is csak pénzt szeretett volna keresni az árfolyamon.... sikerült is neki 😊. Amúgy nézd meg ki az a két szemèly aki az újkori tokenből a legtöbb darabbal bír (volt róla közlemény csak senkinek nem tűnt fel) L.T. és R.Gy. "múzsája"
Én nem efektive, hanem materiális valójában buktam a futuron 100m hufot. És tudok néhány embert aki szintén materiálisan bukot pár 10m-et... jah... ezek tények 😊
Amit adsz azt vissza is kapod. Elöbb vagy utóbb, így vagy úgy. Nem attól akinek adtad, hanem mástól... de ebben ez a szép...adsz és valamikor visszakapsz....😊. Nem érdekel hogy ki mit gondol és itt névtelenül mit ìr vagy minuszol, mert azok mind csak haszonleső piócák akik mind itt szeretnének meggazdagodni...ami tudjuk jól hogy paradoxon....😊
Ráadásul titeket hibáztatnak a kisröfik hogy lenyúltátok a pénzük! Ez a vicc! Sokan a Kádárkorszakban élnek! Adja vissza a Jóisten 10szeresen azt a 100 milliót amit itt elbuktál!🙏🏻💸💸💸💸
Az adóoptimalizálás egy lehetőség. Vagy realizálsz ilyenkor, vagy hagyod a francba az esést virtuális veszteségnek, ami majd korrigálódik egyszer (vagy sem). Én spec adtam tegnap a készletem tetejéről, és lejjebb vissza is vettem az adott mennyiséget. Ezzel realizáltam némi veszteséget (ami adózási szempontból konkrét, megfogható nyereség lesz), miközben az állományom nem gyengült. Ma már nem csináltam üzletet, mert arra spekázok, hogy javulni fog a helyzet. A 2021-es adóévre vetítve jártam tehát jól. Holnap ezt már nem tudnám megtenni, azokat az üzleteket már 2022-re könyvelnék.
Futuraqua nyrt. részvényesek topicja
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)