Kedves Mindenki!
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)
reggel egyszer betöltődött - 0915-kor. Azóta az oldal http://www.watereum.hu nem válaszol. (pingre is time out). Letöltöttem más böngészőt is hátha de ugyanaz. Szerintem náluk van a hiba. Késöbb ránézek mi a helyzet..
Ti kértek tesztelésre watereumot? Nekem még nem volt ilyen kripto-s tárcám, ez most egy jó lehetőség lenne kipróbálni. Mondjuk a 3 napi 20 tranzakció elég soknak tűnik, nem? Meg milyen költsége van egy-egy ilyen tranzakciónak, meg a tárcának? Erről nem találtam semmit. Köszi az infókat előre is! :)
Érdekes lenne, de nem töltődik be a Watereum honlapja.... Se Firefox se Chrome böngészővel... ennyire teszt fázis alatt van. Face-en már ott a video hogy lehet Wallet-et regisztrálni illetve tokent igényelni. Fura vagy csak átmeneti probléma.
Pont erre a válaszra számítottam és nagyon örülök neki. 100 dologból 99 tuti megvalósul a tőzsdén, amire azt mondják, hogy "soha". Köszönöm, most már nyugodtan alszok. :)
Futuraqua nyrt. részvényesek topicja
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)