eur/usd vel mi a fax van? en mar elvesztettem a fonalat, neked mik a varakozasaid? 1000 p korr nelkul,
(sztem eu-t akarjak kicsinalni, de lehet csak en latok osszeeskuves elmeleteket)
érdekes ez az mt4...rákattintottam 15 perccel ezelőtt az usdjpy short zárására...azóta gondolkodik :) át kellett állítanom a tp-t h lezárja.....ez is csak automatán működik jól......
Pozi nélkül vok, snp shortom is záródott nyerőben....ma sok dolgom volt így most van időm ránézni.
Icipici spekilongot nyitottam usdjpy-ben, mást nem tervezek mára, mert sok a meló! :)
Maci cikke jó, bár erről a háborúról beszélünk 2 hete! :) Elemzők, pénzért most veszik észre? Röhely!! Összes elemző bekaphatja! :)
A mostani tetőn van 2 shortom, amit tartani fogok, az oldalazásban lesz érdemes lovagolni a perces hullámokat, m1,m5
A parabolic trendchaser-ről mi a véleményed ill. tapasztalatod? Használom, figyelem a perceseken, nem tudom van-e benne varázslat, nekem egyszerű mint a faék. Pl. ha üti a mozgóátlagot vált az irány, ezt enélkül is tudja az ember. Vagy?
Forex tréderek ide
Gondolom lerágott csont, de az újszülöttnek minden vicc új.